Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei: "Uitați ce înseamnă banii pentru mine"

Publicat pe

Proaspăt externat dintr-o clinică de dezintoxicare, Fulgy de la Clejani a ținut să demonstreze fanilor că banii nu sunt importanți pentru el. Aflat într-un restaurant din București, fiul Clejanilor a dat foc unei bancnote de 100 de lei, gest prin care vrea să demonstreze, spune el, că nu pune preț pe bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a cerut în mod public, acum câteva zile, când a părăsit clinica de reabilitare, după ce a fost prins drogat la volan, că nu vrea să mai apară în presă. Ruga jurnaliștii să nu-i mai ceară declarații pentru că vrea să trăiască liniștit, să se recupereze după mai multe episoade în care a șocat opinia publică.

Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei: "Uitați ce înseamnă banii pentru mine"Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei: "Uitați ce înseamnă banii pentru mine"

Însă, face ce face și tot el este cel care caută atenție! Astfel, în timpul unui live făcut pe canalul său de YouTube, băiatul Vioricăi de la Clejani a dat foc unei bancnote de 100 de lei cu ajutorul unei brichete, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Deși sunt într-un restaurant public, vreau să văd și eu cine îmi trimite și mie… Uite, vreau să văd cine îmi trimite și mie atât cât dau eu foc acum. Cine îmi trimite și mie atât? Sunt la restaurant, îl las să ardă (n.r.: milionul pe care îl ține în mâna stângă).

Sunt la restaurant și e pe dos. Bancnota asta, gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Dar bancnota asta, gata, nu mai e. Vreau să îmi dați și mie un milion care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu', adeclarat fiul Clejanilor pe filmarea încărcată pe canalul de YouTube pe care îl deține și care îi poartă numele.

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie/ EXCLUSIV

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele’

La un moment dat, Fulgy i-a rugat pe internauți să nu-i mai vorbească despre bani și le-a reamintit că el s-a născut într-o familie bogată. Mai mult, el a spus că dă uneori cerșetorilor și 200 de lei, dar că nu înregistrează momentele acestea.

Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți… eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine.

Așa că 260 de lei ai voștri nu mă încântă. O să donez bani, eu donez banii! Eu dau la cerșetori câte un milion-două. Ăștia… la scrumieră cu ei. Am bani pe card eu, nu umblu cu bani cash', a mai precizat producătorul muzical, citat de cancan.ro.

Ce diagnostic a primit Fulgy de la medici

Am ieşit din spital, am ieşit cu diagnosticul ăsta: maniaco-depresiv. A ajuns să mă enerveze oricine şi orice. Clar am o problemă', a declarat Fulgy pe 7 iunie 2021.

Zilele trecute, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a fost filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că avea permisul suspendat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter