Oficial îi merge bine! Ce investiție a făcut Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

Publicat pe

Oana Roman este foarte mândră de noua ei achiziție. Recent, vedeta le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram noua mașină pe care și-a cumpărat-o. Oana Roman a mărturisit că, după ce a testat mașina, s-a îndrăgostit de ea și s-a decis să o achiziționeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a împărtășit cu fanii ei vestea că și-a achiziționat o nouă mașină. Print intermediul unui Insta Story, vedeta a spus că luase mașina respectivă doar pentru a o testa, însă a rămas mai mult decât plăcut impresionată de automobil. Drept urmare, fiica lui Petre Roman s-a decis să cumpere mașina.

Oficial îi merge bine! Ce investiție a făcut Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius EliseiOficial îi merge bine! Ce investiție a făcut Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

În nebunia din zilele astea am uitat să vă spun că săptămâna trecută mi-am cumpărat mașină. O luasem în teste și m-am îndrăgostit de ea și am cumpărat-o. E superbă și o iubesc', a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Prețul de pornire al mașinii pe care și-a cumpărat-o Oana Roman pleacă de la 24.000 de euro, însă suma poate crește în funcție de varianta de motorizare. Mașina poate fi achiziționată pe benzină, diesel sau plug-in hybrid.

Citește și: Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă.Reacția vedetei privind o posibilă împăcare: „Deocamdată…”

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:”Am iubit-o și o iubesc în continuare!”

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru când a aflat că ea a câștigat Chefi la cuțite:'Mândria mea'

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit:Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat acum câteva luni, însă există speculații potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat. Pe 15 iunie, aceștia au sărbătorit împlinirea a șapte ani de la cununie, iar mesajele pe care le-au publicat în această zi, au amplificat bănuielile privind o posibilă împăcare. Contactată telefonic, Oana Roman nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. ‘Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim’, ne-a spus Oana Roman.

Cu ocazia aniversării a 7 ani de la cununie, Oana Roman a publicat o poză de la nuntă și i-a mulțumit lui Marius Elisei pentru tot sprijinul.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!‘', a fost mesajul Oanei Roman.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter