Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru când a aflat că ea a câștigat Chefi la cuțite: ”Mândria mea”

Publicat pe

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare de la Chefi la cuțite, sezonul 9, iar soțul ei, Alex Turcitu, este cel mai mândru bărbat. Emoțiile au fost mari în marea finală, însă concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe tot parcursul competiției, Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite a fost susținută de soțul ei, Alex Turcitu. Bărbatul a transmis un mesaj public, după ce partenera lui a câștigat marele premiu de la emisiunea culinară de la Antena 1.

Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru când a aflat că ea a câștigat Chefi la cuțite: 'Mândria mea'Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru când a aflat că ea a câștigat Chefi la cuțite: 'Mândria mea'

'Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Narcisa e! Narcisa e! ❤️❤️ Te iubesc, mândria mea', a scris Alex Turcitu pe una dintre rețelele de socializare.

Soțul Narcisei Birjaru: „Emoții cum nu am mai avut în viața mea'

Alex, soțul Narcisei Birjaru a precizat că a trăit momente extrem de intense în marea finală, fiind extrem de emoționat pentru soția sa.

'Ce pot să spun despre finală în afară că mi-a provocat niște emoții cum nu am mai avut în viața mea? Știam că Narcisa va da piept cu cei mai buni concurenți și că va fi jurizată de  cei mai buni bucătari din România. A fost tensiune maximă.

Nu mă așteptam, nu eram convins că o să câștige ea, mai ales că îi înfrunta pe niște concurenți experimentați, dar nu am încetat nicio secundă să sper că totuși va reuși minunea. Sunt fericit până peste poate și știu că și ea este foarte fericită din acest motiv ', a spus el pentru Fanatik.

Soțul Narcisei Birjaru: „Mie îmi face ciorbă'

Cât despre ceea ce-i gătește soția sa acasă, Alex a precizat că nu îi plac mâncărurile de fițe. Susține că Narcisa Birjaru nu i-a gătit preparatele din marea finală, ci a lăudta modul în care pregătește ciorba și sarmalele.

'Mie să îmi facă ciorbă, eu sunt ciorbar și îmi plac ciorbele Narcisei. Și sarmalele. Cum face ea sarmale, nu există nimeni altcineva, sarmalele sunt baza. Nu îmi plac însă mâncărurile de fițe, mie îmi place mâncarea simplă, românească. Iar ciorba de perișoare e ceva special', ne-a spus, sincer din cale afară, soțul câștigătoarei Chefi la Cuțite.

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite sezonul 9

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9! Concurenta din echipa violet, de la Cătălin Scărlătescu a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În finală, Elena Matei a reprezentat echipa verde, iar Cătălin Amarandei – echipa albastră.

Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite, după nouă sezoane lungi.

„Am onoarea să fiu prima femeie care a câștigat acest trofeu frumos. Să nu uitați, băieți, că dacă voi dominați, bucătăria este a femeilor.

A fost șoc, nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite. E cea mai mare bucurie a mea, nu mă așteptam. Pur și simplu eu aici n-aș fi putut să ajung fără echipa mea', a declarat Narcisa Birjaru după ce a câștigat sezonul 9.

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite: „Dau avans să îmi cumpăr…”

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță'

Citește și: Prăjitura lui mamaie. Rețeta gătită de Narcisa de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite s-a măritat la 14 ani

Tânăra de etnie romă a povestit că s-a măritat la scurt timp după ce a terminat școala generală, iar ea și bărbatul iubit sunt de 9 ani împreună. În audiții a ținut să menționeze că, deși în etnia lor tinerii se căsătoresc devreme, în cazul lor a fost vorba despre dragoste adevărată. Mai mult, soțul ei este și cel care o sprijină cel mai mult.

„Provin din familie roma. La noi, traditia este sa te mariti de mica. Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni. Sunt alte etnii unde parintii te promit cuiva. La mine nu este asa, pur si simplu eu si cu iubitul meu ne-am intalnit undeva, ne-am placut, am facut scoala generala si in primul an de liceu ne-am casatorit. Si de atunci suntem de nedespartit, suntem impreuna de noua ani', a povestit Narcisa Birjaru

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter