Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite: "Am început pe timpul liceului"

Publicat pe

Cătălin Amarandei a fost finalist la Chefi la cuțite și mulți l-au admirat și îl vedeau câștigătorul sezonului 9. Colegii i-au apreciat munca, iar chef Florin Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. Cătălin a povestit despre ce a făcut înainte de a participa la Chefi la cuțite. Iată ce meserie a avut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Amarandei s-a numărat printre finaliștii de la Chefi la cuțite și a avut un parcurs spectaculos în cadrul emisiunii. În finală a fost ajutat de alți șapte colegi și a avut preparate de care au fost cu toții mândri, inclusiv chef Florin Dumitrescu.

Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite: "Am început pe timpul liceului"Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite: "Am început pe timpul liceului"

Ce meserie a avut Cătălin Amarandei înainte de a fi bucătar

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a oferit detalii neștiute până acum despre el. El a povestit cu ce s-a ocupat înainte de a fi bucătar și, desigur, înainte de a ajunge în cadrul show-ului culinar.

Cătălin Amarandei a început să lucreze de la o vârstă fragedă. Încă de la 14 ani filma la nunți și mergea ca si cărăuș de cameră. După liceu și-a dat seama că are nevoie de o schimbare și că își dorește mult mai mult.

'La 14 ani, când am început să lucrez, filmam la nunți. Mergeam ca și cărăuș de cameră. Schimbam casete, făceam poze, îl ajutam pe un prieten. Am început așa și pe timpul liceului am făcut toate astea cu el. După liceu voiam o schimbare, pentru că dădusem de gustul banilor mai bine și voiam mai mult. Eram puștan și nu mă mai regăseam.', a povestit finalistul de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite:”Dau avans să îmi cumpăr…

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite:„Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță'

Citește și: Primele imagini cu Raluca Dumitru după ce s-a întors de la Survivor:„Elena era invidioasă pe mine'

Cătălin Amarandei s-a întors în România la rugămințile soției

Înainte de a veni la Chefi la cuțite, finalistul lucra pentru o familie înstărită din Saint-Tropez. El trebuia să fie disponibil la orice oră pentru a face diverse preparate, în cazul în care era solicitat.

Pandemia l-a determinat să se întoarcă acasă, mai ales la rugămintea soției. Astfel, a fost posibilă și participarea sa la Chefi la cuțite.

'Din toată chestia cu pandemia, asta a fost partea cea mai bună. Am fost forțată de împrejurări să vin acasă. Mă bătea soția la cap într-una. Da, am lucrat în Saint-Tropez foarte mult timp, din 2016, și în Alpii francezi. Am lucrat ca bucătar personal pentru o familie foarte înstărită. Atunci când gătești pentru o familie nu ai oră, program, nimic. Dacă la 12 noaptea le era foame, trebuia să mă trezesc și să merg în bucătărie. E mult mai dificil. La un restaurant este altceva. Meniul se făcea acolo în fiecare seară pentru ziua următoare. Nu se făcea nimic în avans', a declarat Cătălin Amarandei la Antena Stars.

Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite

Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite a ajuns să profeseze în multe state, după ce a muncit ca bucătar și a făcut cursuri de calificare.

Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent‘, a dezvăluit Cătălin Amarandei, la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter