Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars. Suma era una modestă

Publicat pe

Elena Marin a lucrat ca asistentă în emisiunea lui Mihai Morar timp de șase ani. Faimoasa de la Survivor nu a cerut niciodată mărire de salariu deși primea o sumă modestă. Elena Marin a apărut de-a lungul timpului și în videoclipuri, dar și în seriale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a devenit asistentă în emisiunea lui Mihai Morar în anul 2014 și a rămas până la sfârșit, în 2021. Acum s-a aflat cum era dansatoarea în postura de angajată, dar și ce salariu avea.

Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars. Suma era una modestăCe salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars. Suma era una modestă

Ce salariu avea Elena Marin în emisiunea lui Mihai Morar

Cât timp a fost angajată pe postul de asistentă în emisiunea lui Mihai Morar „Răi da’ buni', Elena Marin a fost un exemplu bun de urmat. Dansatoarea nu lipsea niciodată decât motivat, nu întârzia și și-a făcut treaba cu profesionalism.

Cu toate acestea, Elena Marin nu primea un salariu foarte mare, chiar dacă era îndrăgită de telespectatori, și nici nu a cerut vreodată mărire.

Faimoasa de la Survivor nu se bucura de un succes financiar ca asistentă a lui Mihai Morar, așa cum poate alte nume din industria televiziunii o fac. Elena Marin a avut un salariu modest, și anume de aproximativ 500 de euro.

Citește și: Elena Marin s-a accidentat la Survivor:

Citește și: Elena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor!

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani.

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC.

Cariera Elenei Marin

Elena Marin a început să-și construiască drumul în viață încă din școala generală. Vedeta a început să urmeze atunci cursuri de gimnastică artistică și dans sportiv.

În prezent, Elena Marin deține o licență de instructor care a ajutat-o să predea dans sportiv la grădinițe, dar și la o agenție de modele pentru copii. De altfel, chiar și ea a avut tangențe cu o școală de modelling în adolescență, și anume cu cea a lui Costin Mărculescu.

Elena Marin face parte din ansamblul Ciorcârlia, dar nu s-a îndepărtat nici de dansul modern. Faimoasa de la Survivor este membră și a trupei lui CRBL, Big Bounce.

Dansatoarea a absolvit și Școala de Balet „Floria Capsali'. Ulterior, Elena Marin a intrat în corpul de balet al Operei Române.

Pe lângă modelling și dans, Elena Marin are experiență și în seriale. Vedeta a jucat roluri în „Secretul Mariei', „Burlacii' și „Spitalul de urgență', dar și în videoclipuri muzicale.

Elena Marin, în finala Survivor

Apogeul carierei Elenei Marin ar putea avea loc chiar în această sâmbătă, odată cu finala competiției Survivor. În cele șase luni de când este în Republica Dominicană, dansatoarea a fost de mai multe ori favorita publicului.

Acum Elena Marin se luptă pentru marele premiu cu Marius Crăciun, Maria Chițu, Zanni și Andrei Dascălu.

Marea finală Survivor va fi transmisă live, chiar din Republica Dominicană, unde toți foștii concurenți urmează să se întoarcă pentru a participa la marele eveniment.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter