Elena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor! Cum arată inelul

Publicat pe

O mare surpriză o așteaptă pe Elena Marin la întoarcerea din Republica Dominicană! Iubitul ei este pregătit să o ceară în căsătorie. Cei doi sunt logodiți deja, iar tânărul a explicat care este diferența dintre logodnă și cererea în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei, iubitul Elenei Marin, se pregătește să o ceară în căsătorie la întoarcerea de la Survivor. Mai este foarte puțin până competiția va lua sfârșit, iar toată experiența Faimoasei l-a făcut extrem de mândru pe iubitul ei.

Elena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor! Cum arată inelulElena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor! Cum arată inelul

Deși se știe că cei doi îndrăgostiți sunt logodiți deja, pentru ei nu a existat o cerere în căsătorie, iar Andrei a explicat ce înseamnă fiecare pas pentru relația lor.

Elena Marin va fi cerută în căsătorie!

Nici nu știe ce o așteaptă! Elena Marin urmează să fie cerută în căsătorie când se va întoarce din Republica Dominicană. Andrei, iubitul ei, își dorește să își unească destinele chiar în acest an!

Citește și: Ce gândește Cosmin Stanciu despre Elena Marin:

Citește și: Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor:

Citește și: Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu:

Citește și: Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:

Cu toate acestea, cei doi sunt deja logodiți. Andrei a explicat că pentru ei logodna și cererea în căsătorie sunt lucruri diferite. Tânărul a mărturisit și că îi va lua Elenei un inel cu diamant, însă nu ceva extravagant deoarece Faimoasa este o fire modestă.

Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea. Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine'.

„Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii. Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia', a spus Andrei.

Andrei îi ia apărarea Elenei Marin

Elena Marin a fost acuzată, și nu de puține ori, că se victimizează exagerat. Faimoasa a fost atacată în repetate rânduri de Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Andrei, iubitul Elenei Marin, nu a stat de-o parte și și-a exprimat părerea radical în ceea ce îi privește pe Zanni și pe Sebastian, despre care a spus că se află, la rândul său, în postura de victimă.

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar «dedicat», așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face', a spus iubitul Elenei Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter