Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu: "Vine ca un milog. Vrea să o pupe"

Publicat pe

Răsturnare de situație în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Se pare că divorțul este amânat de la un termen la altul, de doi ani, tocmai pentru că afaceristul și-ar dori împăcarea cu soția lui. Mama Claudiei a fost cea care a dezvăluit că, și acum două săptămâni, Gabi ar fi implorat-o pe artistă să-l ierte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mama Claudiei Pătrășcanu spune că acum două săptămâni, Gabi Bădălău a mers la Constanța să-și vadă copiii și a încercat să o sărute pe mama lor. Iar scandalul care a urmat ulterior, când afaceristul a jignit-o pe Claudia, a fost chiar în urma acelui refuz.

Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu: "Vine ca un milog. Vrea să o pupe"Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu: "Vine ca un milog. Vrea să o pupe"

Vine ca un milog, se roage, vrea să o pupe, (n.r. pe Claudia Pătrășcanu) îi spune că vrea să o pupe, s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile', a spus mama Claudiei Pătrășcanu.

Mama Claudiei Pătrășcanu a mai spus că a încercat să vorbească cu Gabi Bădălău, să aibă un dialog, iar el ar spus că Bianca Drăgușanu e doar o aventură și doar vrea 'să-și facă treaba cu ea', după spusele Doinei Pătrășcanu.

'Gabi acum două săptămâni a venit după copii, vorbește cu noi, purtăm dialog, au fost niște discuții, mi-a zis dă o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea. (n.r Bianca Drăgușanu)', a mai spus mama Claudiei Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Mama Claudiei a mai spus că cei doi băieți nu-și mai doresc să meargă în casa tatălui lor din cauaza scandalurilor la care au asistat de-a lungul timpului.

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.Nu avea nicio operație estetică

„Prostie infinită și frustrare”

Pe de altă parte, între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a început un scandal monstru, cu jigniri care nu pot fi reproduse.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit două propoziții cursive la patru clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă.

(…) de la ea vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei’, a transmis Bianca Drăgușanu SpyNews.ro.

Bianca Drăgușanu susține că soția lui Bădălău și-ar fi învățat copiii să o înjure și a continuat seria de acuzații extrem de dure la adresa ei.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar!

O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă.

O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este!’, a mai spus vedeta.

Declarația Claudiei Pătrășcanu care a scos-o din sărite pe Bianca Drăgușanu

Războiul dintre cele două a izbucnit din momentul în care Claudia Pătrășcanu a afirmat că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală, după care diva i-a dat replica artistei.

Artista a declarat la Antena Stars că nu își dorește să dezvolte subiectul referitor la celebra divă, însă a ținut să specifice că nu și-o dorește în preajma copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău pentru că „este un pericol public pentru toți copiii minori.

Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea), a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter