Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: "Dacă eram mama ei o desfiam". Ce replică a primit

Publicat pe

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu nu este nici pe departe aproape de final, dimpotrivă! După cuvintele grele adresate fiicei sale, a intervenit și mama artistei cu o replică dură, dar nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos. Reacția a venit imediat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tensiuni în creștere și un adevărat război al declarațiilor între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. După ce și-au aruncat cuvinte grele, intervine și mama Claudiei.

Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: "Dacă eram mama ei o desfiam". Ce replică a primitScandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: "Dacă eram mama ei o desfiam". Ce replică a primit

Mama Claudiei Pătrășcanu: „Cum își permite ea să-mi jignească mie copilul'

Într-o intervenție la Xtra Night Show, mama Claudiei Pătrășcanu a subliniat că este foarte supărată pe Bianca, după jignirile nefondate pe care i le-a adus fiicei sale. Nici măcar nu a putut să-i pronunțe numele, a subliniat doar că în cazul în care i-ar fi fost fiică, ea „ar fi desfiat-o'.

'Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul, până când domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia.

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam', a spus mama Claudiei la Antena Stars.

Gabi Bădălău a vrut să se împace cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Doina Pătrășcanu a amintit și de fostul partener al fiicei sale, Gabi Bădălău care o atacă constant, o jignește și o amenință că îi va lua copiii. Mai mult, ea a dezvăluit și motivul pentru care s-ar fi petrecut toate aceste întâmplări.

Mama Claudiei a povestit că în urmă cu două săptămâni Gabi Bădălău ar fi încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu, a implorat-o să-l ierte și a încercat și chiar să o pupe. Dat fiind refuzul, a izbucnit din nou scandalul între cei doi.

Citește și: Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:”Prostie infinită și frustrare”

Citește și: Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă:„E un pericol pentru copiii minori'

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea Burlacul.Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Replica Biancăi Drăgușanu: „Mesaje pline de amenințări și de blesteme'

După ce s-a spus la adresa ei, a venit și replica Biancăi Drăgușanu, care a subliniat că nu a făcut altceva decât să reacționeze la acuzațiile celeilalte părți.

'Nu înţeleg jocul acestor două doamne. Eu de fiecare dată am reacţionat la declaraţiile lor. Niciodata nu am început eu o dispută. Din respect pentru ele, pentru că până la urmă, a respecta pe cei din jur este si o forma de respect personal, nu o să fac publice mesajele pe care le primesc în privat de la cele două doamne. Mesaje care nu doar că sunt nedemne de nişte doamne, dar sunt pline de ameninţări, pline de blesteme, pline de ură, pline de jigniri. Nu consider însă că e ok ca două doamne să se preteze la asemenea limbaj greu de reprodus şi care ar face să roşească şi un domn care lucrează pe şantier', a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu: „Ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale'

Bianca Drăgușanu a ținut să reamintească faptul că amenințarea și hărțuirea constituie fapte penale. Din punctul ei de vedere, lupta care se duce nu este împotriva ei și nu au nimic de împărțit.

'Nu cred că dânsele ştiu, dar ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale. Şi nu aş vrea să cred că ele pe bune îşi doresc să ma hărţuiască. Mai mult, sunt convinsă că multele mesaje de ameninţări şi jigniri au fost doar nişte scăpări. Căci altfel, aş fi nevoită să apelez la poliţie şi la un avocat ca să nu mai fiu hărţuită. Lupta lor nu este cu mine. Nu avem nimic de împărţit. Nu am vorbit niciodată personal cu domniile lor şi nici nu am de ce. Le doresc linişte, înţelepciune şi să îşi rezolve problemele aşa cum trebuie, corect, şi cu cine trebuie', a conchis Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter