Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: "Prostie infinită și frustrare"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a lansat un atac fără precedent la adresa Claudiei Pătrășcanu, încă soția iubitului ei. Blonda a făcut declarații dure, ce nu pot fi reproduse, după ce cântăreața a ironizat-o pentru operațiile estetice și a lăsat să se înțeleagă faptul că Gabi Bădălău și-ar dori să rămână căsătorit cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a vorbit extrem de urât la adresa Claudiei Pătrășcanu și face referire inclusiv la educația cântăreței, caracterizând-o în termeni atât de duri încât am fost nevoiți să-i scoatem din declarațiile sale.

Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: "Prostie infinită și frustrare"Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: "Prostie infinită și frustrare"

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit două propoziții cursive la patru clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă.

(…) de la ea vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei', a transmis Bianca Drăgușanu SpyNews.ro.

Claudia Pătrășcanu și-ar fi învățat copiii s-o înjure pe Bianca

Bianca Drăgușanu susține că soția lui Bădălău și-ar fi învățat copiii să o înjure și a continuat seria de acuzații extrem de dure la adresa ei.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar!

O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă.

O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este!', a mai spus vedeta.

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.Nu avea nicio operație estetică

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…’

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Declarația Claudiei Pătrășcanu care a scos-o din sărite pe Bianca Drăgușanu

Războiul dintre cele două a izbucnit din momentul în care Claudia Pătrășcanu a afirmat că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală, după care diva i-a dat replica artistei.

Artista a declarat la Antena Stars că nu își dorește să dezvolte subiectul referitor la celebra divă, însă a ținut să specifice că nu și-o dorește în preajma copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău pentru că „este un pericol public pentru toți copiii minori’.

Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)’, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu’

Bianca Drăgușanu a spus că îi face ea cadou Claudiei Pătrășcanu bani pentru a merge la terapie. În plus, aceasta a mai afirmat că artista își face familia de rușine prin declarațiile ei.

Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea, din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine.

Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face’, a fost unul dintre răspunsurile Biancăi Drăgușanu pentru soția lui Gabi Bădălău.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter