De ce va naște Cristina Cioran prin cezariană, la 44 de ani. Are o problemă de sănătate

Publicat pe

Cristina Cioran așteaptă cu nerăbdare să o aducă pe lume pe fiica ei. Însărcinată în șapte luni de zile, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre sarcină. De asemenea, vedeta a mărturisit că a ales să nască prin cezariană. Tot ea a vorbit și despre motivul pentru care a luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Dinescu. Relația dintre cei doi a evoluat în cel mai frumos mod, iar acum se pregătesc să devină părinții unei fetițe pe care o va chema Ema.  Viitoarea mămică, în vârstă de 44 de ani, spune că de multe ori s-a visat cu un bebeluș în brațe și spera ca până la urmă să fie și ea mamă, dar nu credea că se va întâmpla atât de repede, după doar câteva luni de relație cu iubitul ei.

De ce va naște Cristina Cioran prin cezariană, la 44 de ani. Are o problemă de sănătateDe ce va naște Cristina Cioran prin cezariană, la 44 de ani. Are o problemă de sănătate

Cristina Cioran este însărcinată în șapte luni de zile, iar fiica ei urmează să vină pe lume în luna septembrie. Recent, vedeta a dezvăluit cum se simte în această perioadă. În plus, a dezvăluit că a ales să nască prin cezariană pentru că are un fibrom uterin.

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu:„Vine ca un milog. Vrea să o pupe'

Citește și: Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul:„Relația noastră e…'

Citește și: Cine era Mircea Popescu, miliardarul în Bitcoin găsit mort în Costa Rica.A ieșit pe stradă cu două femei în lesă

De ce Cristina Cioran va naște prin cezariană

Cristina Cioran, care de-abia așteaptă să își strângă în brațe fiica, a dezvăluit că va naște prin cezariană din cauză că are un fibrom uterin. Vedeta se teme puțin de cezariană, dat fiind faptul că are 44 de ani, dar a dezvăluit că ține constant legătura cu doamna doctor. Chiar dacă Cristina Cioran are diverse frici legate de perioada care va urma, este extrem de bucuroasă că va deveni mămică.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare', a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani'

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, date fiind riscurile de la această vârstă.

Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic', a spus Cristina, care mărturisește că a știut încă de la început că va avea o fetiță.

Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece', a mai declarat Cristina Cioran pentru clickpentrufemei.ro.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter