Sebastian Chitoșcă, ultimul mesaj din Republica Dominicană: „Nu știam de capul nostru, amețeam”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor 2021 în urma votului publicului. Fostul concurent s-a filmat înainte de întoarcerea în România și a postat videoclipul pe contul său de YouTube. Faimosul a făcut mai multe mărturisiri despre competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția Survivor în urma votului publicului. Faimosul a filmat ultimele sale momente în Republica Dominicană și a postat filmulețul pe contul său de YouTube.

Sebastian Chitoșcă, ultimul mesaj din Republica Dominicană: „Nu știam de capul nostru, amețeam'Sebastian Chitoșcă, ultimul mesaj din Republica Dominicană: „Nu știam de capul nostru, amețeam'

Sebastian Chitoșcă a transmis un mesaj persoanelor care l-au susținut de-a lungul competiției și a vorbit despre ce înseamnă cu adevărat Survivor.

Sebastian Chitoșcă, ultimele clipe în Republica Dominicană

Înainte de a pleca din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă s-a filmat în timp ce explica ce a însemnat pentru el competiția Survivor.

Fostul concurent a mărturisit că Survivor a reprezentat cea mai grea experiență din viața sa. Chiar la eliminare, Sebastian spunea că și-ar fi dorit foarte mult să ajungă în marea finală, însă este mulțumit de parcursul lui până în acel punct.

Sebastian Chitoșcă consideră că Survivor l-a ajutat să se maturizeze și să aprecieze mai mult ce are acasă. Fostul concurent a povestit că s-a luptat atât cu frigul, cât și cu dorul de familie.

Citește și: Marius Crăciun a câștigat primul joc individual la Survivor.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:

Citește și: Cum arată mormântul Tatianei Iekel, fosta soție a lui Florin Piersic.

Citește și: Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor:

Vă salut pe toți! Astăzi țin să precizez că sunt ultimele mele momente în Republica Dominicană. Știm cu toții că am părăsit competiția în urmă cu două zile. Am petrecut aproape jumătate de an aici, însă am devenit mai puternic, m-am maturizat mai mult. Cea mai grea experiență din viața mea', a spus Sebastian în deschiderea videoclipului.

Nu știu cât de mult înțelegeți din ce se întâmplă în acest reality show. Ne-am luptat cu frig, dorul de casă, familie, dormit pe placaje, zile la rând nespălați, în care nu știam de capul nostru, amețeam. Luni la rând în care nu am simțit pielea noastră cu o simțeam înainte'.

Sebastian Chitoșcă: „Trebuie să facem sacrificii'

În cadrul videoclipului, Sebastian a continuat să facă mărturisiri despre credința sa și despre ce înseamnă, de fapt, viața. Faimosul a înțeles că nu lucrurile materiale sunt cele mai importante, ci cele sufletești.

Ceea ce vreau să transmit este că fiecare dintre noi avem avem o viață super, indiferent de câte lipsuri avem. Sunt lucruri mult mai importante care trebuie apreciate: familia, simplitatea, corectitudinea, iubirea în primul rând și țineți minte că putem trăi cu foarte puțină mâncare pe zi. Dacă vrem în viață să reușim trebuie să facem sacrificii, să fim corecți. Dumnezeu ne dă după suflet'.

În încheiere, Sebastian a transmis un mesaj fanilor care l-au susținut pe tot parcursul competiției. Deși și-ar fi dorit să ajungă în marea finală, fostul concurent este mulțumit de parcursul său.

Nu fi supărat pentru ceea ce am făcut în emisiune, pentru că am dat totul pe trasee, am dat totul pentru a îmi apăra imaginea. Meritam să fiu acolo unde chiar și tu crezi că aș fi dorit să fiu. Dacă așa a vrut Dumnezeu înseamnă că așa trebuie să fie. Vă mulțumesc foarte mult pentru toată susținerea. Rămâneți aproape! Vă iubesc', a mai adăugat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă: „Mi-e dor de junglă'

Sebastian Chitoșcă a ajuns acasă în Germania și urmează ca în acest weekend să ajungă și în București.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Sebastian a mărturisit că îi este dor de diminețile în junglă și chiar să se trezească cu o șopârlă pe față.

Băi, mi-e dor de junglă! M-am trezit acasă și nu îmi vine să cred că după șase luni jumate sunt acasă și sincer mi-e dor de jungla aia, mi-e dor să mă trezesc cu o șopârlă pe față. În weekend ne vedem pe la București', a spus Sebastian pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter