Ce gândește Cosmin Stanciu despre Elena Marin: „Transformă totul într-o dramă”

Publicat pe

Cosmin Stanciu a spus tot ce se întâmplă în culisele competiției Survivor 2021. Deși s-a ținut mereu departe de scandaluri, faimosul și-a spus acum părerea sinceră despre Elena Marin, dar și despre scandalul dintre dansatoare și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu a povestit tot ce se întâmplă în culisele competiției Survivor 2021. Faimosul a vorbit, pentru kanald.ro, despre scandalul care a avut loc între Elena Marin și Zanni și și-a spus părerea sinceră despre dansatoare.

Ce gândește Cosmin Stanciu despre Elena Marin: „Transformă totul într-o dramă'Ce gândește Cosmin Stanciu despre Elena Marin: „Transformă totul într-o dramă'

Părerea lui Cosmin Stanciu este că mulți concurenți se concentrează prea mult pe discuțiile care au loc între ei, și nu pe competiția în sine, făcând referire în mod special la ce se întâmplă între Elena Marin și Zanni.

Cosmin Stanciu: „Plânge prea mult, se ceartă prea mult'

Cosmin Stanciu nu s-a ferit din a-și spune părerea sinceră despre Elena Marin, chiar dacă pe parcursul competiției s-a ținut departe de scandaluri. Fostul concurent spune că Faimoasa ar putea să nu mai dramatizeze totul atât de mult și să se concentreze pe competiție.

Elena Marin ar dramatiza foarte mult orice situație, după cum spune Cosmin Stanciu. Acesta i-a făcut și un compliment, spunând că este o sportivă foarte bună.

Citește și: Ce îi reproșează Cosmin Stanciu Elenei Marin de la Survivor:

Citește și: Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:

Citește și: A murit cântărețul de muzică populară Adrian Bâc, la doar 25 de ani.

Plânge prea mult, se ceartă prea mult, transformă totul într-o dramă. Este o fată foarte bună, o sportivă foarte bună. Indiferent de caracterul pe care îl are, a ajuns foarte departe. Să meargă și să facă față psihic până aici, merită să ajungă până în Finală. Psihic, ea stă foarte bine, noi nu mai puteam', a spus Cosmin Stanciu despre Elena Marin.

Fostul concurent a menționat că nu își poate da seama dacă așa este Elena Marin în viața de zi cu zi, dar că publicul va vedea care este adevărul.

„Dacă această competiție merge până în decembrie, ea poate să o ducă. Bun, dacă cineva are ceva cu tine, bun, lasă-l în pace. Eu așa văd de pe margine, nu știu dacă ea așa e în viața de zi cu zi. Ține doar de ea. Oricum, oamenii vor vedea adevărul. Noi nu putem schimba pe nimeni, mai ales la vârsta noastră'.

Cosmin Stanciu: „Mă gândeam cât de puternică este psihic față de noi'

Înainte de a părăsi competiția Survivor, Cosmin Stanciu a ținut să își spună părerea despre fiecare coleg în parte, scoțând în evidență calitățile acestora. Cosmin Stanciu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Elenei Marin, chiar dacă aceasta a fost într-un conflict permanent cu Zanni la Survivor, prietenul lui Cosmin. Totuși, Cosmin Stanciu a avut și un reproș la adresa Faimoasei.

Elena este o persoană cu foarte mult bun-simț. O persoană foarte educată. Are o mică problemă că ia anumite lucruri mărunte personal, pe care le transformă într-o dramă, ceea ce nu este bine pentru ea'. 

Cum am spus, este foarte educată, e una dintre persoanele care, eu cred, trebuie să ajungă în finală pentru că este femeie și a îndurat tot ce am îndurat noi, bărbații, aici. Stăteam și mă gândeam la ea cât de puternică este psihic față de noi, care totuși suntem bărbați și ar fi trebuit să fim mult mai puternici‘, a spus Cosmin Stanciu.

De asemenea, sportivul a mai afirmat că Elena Marin merită să ajungă în finală, tocmai pentru că este o persoană puternică: „De multe ori am simțit că are încredere în mine în sensul că de câte ori mergeam pe traseu, îmi spunea „te rog, Cosmine, hai tu cu mine’ și când mergeam cu ea, chiar dacă se întâmplau anumite lucruri pe traseu, în sensul să cadă să se împiedice, mă uitam la ea și o vedeam că nu se teme'.

Nu avea nicio teamă că nu va ajunge prima la final și într-o oarecare măsură mă făcea să simt că are încredere în mine pentru simplul fapt că sunt cu ea pe traseu. Este o persoană care merită să ajungă în finală‘, a mai adăugat fostul concurent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter