Motivul real al despărțirii dintre What's up și Alice Badea: „Asta s-a întâmplat...”

Publicat pe

What’s up și Alice Badea anunțau în urmă cu puțin timp că au ales să se separe. Dacă la momentul respectiv nu au dat prea multe detalii, acum, Alice Badea a dat cărțile pe față și a spus care este adevăratul motiv al despărțirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă What’s up a fost rezervat în declarații, Alice Badea a dat cărțile pe față și a vorbit despre despărțirea dintre ei. Mulți se întrebau dacă artistul a fost din nou violent, iar tânăra a răspuns la această întrebare.

Motivul real al despărțirii dintre What's up și Alice Badea: „Asta s-a întâmplat...'Motivul real al despărțirii dintre What's up și Alice Badea: „Asta s-a întâmplat...'

Alice Badea a spus care este adevăratul motiv al despărțirii și a menționat că separarea este una foarte clară, fără cale de întoarcere.

De ce s-au despărțit What’s up și Alice Badea

Se pare că despărțirea dintre What’s up și Alice Badea este una permanentă și nu mai există cale de împăcare. Cel puțin pentru violonistă. Aceasta a explicat că nu au existat scandaluri, însă relația nu a mai putut continua.

Micile neînțelegeri dintre What’s up și Alice Badea au fost cele care au dus la despărțire. Blondina a mărturisit că nu se mai vede în viitor alături de artist. Deși, la început, credea că vor rămâne împreună pentru totdeauna, acum îi este clar că drumurile lor trebuie să o ia în sensuri diferite.

Citește și: What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă ieșit din comun:

Citește și: What’s Up și Alice Badea s-au despărțit:

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca:

Citește și: Angela Gheorghiu, mesaj dureros despre cariera sa din România:

Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi. Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat', a spus Alice Badea la Antena Stars.

Violonista a mărturisit că încă îl mai iubește pe artist, doar că își făcea mai mult rău dacă rămânea lângă el. Astfel a ales să pună capăt relației. Alice a recunoscut că s-a temut pentru viața ei și crede că dacă discuțiile ar fi continuat, What’s up ar fi putut să devină din nou violent.

Alice Badea a mai spus că niciodată nu i-a plăcut să fie în atenția publicului, iar relația cu artistul a obligat-o să intre în showbiz-ul românesc. Violonista nu se gândește momentan la altă relație și are nevoie să se liniștească.

What’s up a plecat în străinătate

La sfârșitul lunii mai, What’s up anunța, printr-o fotografie publicată pe Instagram, că pleacă din România. Fanii s-au speriat, după ce artistul a lăsat de înțeles că ar avea o problemă de sănătate.

Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând‘, scria cântărețul pe Instagram, apoi a completat cu faptul că merge să-și liniștească inimioara și că speră să nu fie ultimul drum.

Alice Badea a fost cea care a făcut lumină în acest caz și a spus că motivul plecării din țară al artistului este separarea lor: „Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri'.

Despărțirea dintre Whats Up și Alice Badea era speculată de ceva timp deoarece cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și au șters pozele în care apăreau împreună.

Alice Badea a menționat că artistul a plecat într-o vacanță, iar ea a rămas în România pentru că are treabă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter