Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nunta

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună de câteva zile, după un an și jumătate de relație la distanță. Cei doi îndrăgostiți urmează să se căsătorească în această vară și au dezvăluit și unde au de gând să-și petreacă luna de miere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce au avut o relație la distanță timp de un an și jumătate, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună, în București. Artista și-a terminat studiile în Republica Moldova și este pregătită pentru un nou capitol al vieții.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nuntaCleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nunta

Cei doi îndrăgostiți vor avea nunta în această vară și au mărturisit că sunt cei mai fericiți acum, că pot fi mereu unul lângă celălalt.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda locuiesc împreună

Așteptarea a luat sfârșit! Cleopatra Stratan și-a terminat studiile în Republica Moldova și de doar câteva zile s-a mutat împreună cu Edward Sanda, în București.

Amândoi au anunțat că locuiesc sub același acoperiș de câteva zile și nu-și mai încap în piele de fericire. Mai ales că, în curând, cei doi vor avea și nunta mult așteptată.

Citește și: Cum arată Cleopatra Stratan în costum de baie.

Citește și: Toată lumea o știe pe Cleopatra Stratan, dar nimeni nu i-a văzut mama.

Citește și: Tora Vasilescu, despre operațiile estetice:

Citește și: Detalii neștiute din copilăria Narcisei Birjaru și tainele succesului de la Chefi!

Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși', a spus Cleopatra pe Instagram.

Acum, artiștii au tot timpul din lume pentru a pune la cale pregătirile pentru marele eveniment. Cei doi se vor căsători chiar în această vară!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc

Anul trecut, chiar de ziua Cleopatrei Stratan, Edward Sanda și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Bineînțeles că răspunsul a fost unul pozitiv, iar nunta va avea loc în această vară.

Artistul este discret când vine vorba de data marelui eveniment și a mărturisit că momentan nu vrea să o divulge. Însă, Edward a spus că au de gând ca luna de miere să și-o petreacă în Maldive, loc la care amândoi visează.

Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare', a declarat Edward Sanda.

Cuplul și-a ales deja și nașii! Cei care îi vor cununa sunt nimeni alții decât fostul soț al Lorei, Dan Badea, și actuala lui soție, Mădălina.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie:

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti’, a povestit Cleopatra Stratan. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter