Detalii neștiute din copilăria Narcisei Birjaru: „Sunt prima femeie din familie care...”

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 23 iunie 2021, 11:44

Narcisa Birjaru este prima femeie care a reușit să câștige trofeul emisiunii Chefi la cuțite! Tânăra în vârstă de 24 de ani a povestit că pasiunea sa pentru gătit izvorăște încă din copilărie și a oferit toate detaliile despre relația frumoasă cu mama și bunica ei, relație care a propulsat-o pe culmile succesului în show-ul de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite și-a deschis sufletul și a discutat, în premieră, despre copilăria ei, despre pasiunea pentru gătit, despre relația cu familia și despre mult discutatul eveniment din viața sa: căsătoria de la 14 ani. Concurenta a dezvăluit că pasiunea sa pentru gătit își are rădăcinile în familie, exemplele sale fiind mama și bunica. A impresionat cu două preparate de-ale bunicii, tocana și plăcinta cu iaurt, iar Narcisa Birjaru a mărturisit că simplitatea acestora i-a adus o mare simpatie.

Citește și: Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui: „A meritat notele!”

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Elena Matei și Cătălin Amarandei, reacții după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Înseamnă că a funcționat…'

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Totuși, după ce a câștigat Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a stârnit un val de reacții negative. Concurenta este conștientă că reacțiile ar fi existat indiferent de situație și se consolează cu ideea că nu ar putea fi plăcută de toată lumea. Se mândrește cu etnia ei, iar Narcisa nu consideră că a fost vreodată discriminată din cauza acesteia, prioritare pentru câștigătoarea Chefi la cuțite fiind calități precum corectitudinea și onestitatea.

Narcisa Birjaru a învățat să gătească de la mama și bunica, dar este prima femeie bucătar din familie

detalii-nestiute-din-copilaria-narcisei-birjaru-si-tainele-succesului-de-la-chefi-1detalii-nestiute-din-copilaria-narcisei-birjaru-si-tainele-succesului-de-la-chefi-1

„Am avut o copilărie foarte frumoasă, cu nimic diferită de restul copiilor din vremea aceea. Că toate fetele, îmi plăcea foarte mult să mă joc, dar şi să stau în bucătărie cu mama şi bunica mea. La vârsta de nouă ani am gătit şi primul meu preparat, o porţie de pilaf, pentru tatăl meu. Mi-a zis că este foarte bun, chiar dacă eu ştiam, pe vremea aceea, că îl făcusem puţin prea al dente. (râde)

La vârsta de 17 ani am avut primul job. M-am angajat într-un restaurant din Bucureşti şi, ca toţi ceilalţi, am început cu spălatul vaselor. Uşor, uşor am trecut pe salate, preparate reci şi ajutor de bucătar pentru chef-ul angajat în locul respectiv. După ce am demonstrat că mă descurc, în ceva timp, după ce bucătarul alături de care am lucrat a fost nevoit să plece, am primit postul de bucătar chef în restaurantul respectiv. Deşi mama şi bunica mea gătesc foarte bine, sunt prima femeie din familie care a mers pe drumul acesta. 

Mă mândresc cu etnia mea. Sunt un om corect, onest, aşa am fost mereu. Calităţile umane sunt mai importante decât orice.', a precizat Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite, pentru Adevărul.ro.

Narcisa Birjaru, despre preparatele de la Chefi și reacțiile primite după finală

Tânăra în vârstă de 24 de ani a explicat că a ales preparate simple, dar reinterpretate, tocmai pentru că se mândrește cu rădăcinile sale. Acum, oamenii îi cer rețetele respective, iar câștigătoarea Chefi la cuțite recunoaște că îi place să mănânce, la fel de mult precum îi place să gătească.

„Reţeta bunicii mele de plăcintă este simplă, dar delicioasă. La bază are foi de plăcintă şi iaurt, însă bineînţeles că la Chefi la cuţite am reinterpretat-o, am adăugat şi fructe uscate, diferite esenţe… şi am impresionat. Sunt multi oameni care îmi scriu pe Instagram şi îmi cer reţeta!

Nu am o mâncare preferată, nici în materie de gătit, nici de mâncat. Eu sunt o gurmandă, îmi plac mai toate preparatele, gastronomia pentru mine este o pasiune. Le-am avut mereu alături pe mama şi bunica, nişte bucătărese desăvârşite, care m-au învăţat foarte multe. Am gătit de când eram mică, pentru că în familia noastră, există un cult al mâncării – ne place să gătim împreună, dar şi să mâncăm.', a mai adăugat Narcisa Birjaru.

Ce planuri de viitor are câștigătoarea premiului de 30.000 de Euro

Narcisa Birjaru nu lucrează nicăieri în momentul de față, dar recunoaște că a primit mai multe oferte. Viața i s-a schimbat radical după ce a participat la Chefi la cuțite și cu marele premiu își va cumpăra, cel mai probabil, o casă, deși i-ar plăcea și să își facă un restaurant.

„Chefi la cuţite mi-a schimbat viaţa încă din audiţii, de când am primit cuţitele chefilor. Mai apoi, când chef Cătălin m-a ales în echipa sa. Mi-a adus o bucurie enormă, pentru că eu l-am admirat dintotdeauna. De aceea mă şi bucur că am putut să îi ofer acest câştig, să fie primul jurat care câştigă alături de o femeie. Oamenii, telespectatorii, îmi trimit foarte multe mesaje, mă recunosc pe stradă, vor să facă poze cu mine… sunt drăguţi. Le mulţumesc pentru susţinere!

Nu lucrez în prezent în niciun restaurant, am în vedere mai multe oferte, în schimb. Probabil voi da avans pentru o casă nouă (n.r.- cu premiul de 30.000 de Euro), dar nu exclud, pe viitor, nici varianta unui restaurant. Rămâne de văzut. 

(n.r.- Cătălin Scărlătescu) A fost foarte mândru de mine, fericit, entuziasmat că a mai câştigat un sezon. Şi de data aceasta cu o femeie! Îl iubesc pe chef Cătălin, este omul care mi-a acordat încredere, mentorul meu. Sigur că am fost flatată când am auzit că şi-ar dori să mă ia alături de el, să învăţ cât mai multe. Parcă trăiesc un vis!', a declarat Narcisa.  

Sursa FOTO:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton