A murit cântărețul de muzică populară Adrian Bâc, la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxis

Publicat pe

Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, imediat ce a ieșit din sala de operații. Familia tânărului interpret susține că medicii i-au pus mult prea târziu diagnosticul corect , situație care a dus la moartea lui Adrian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI

Adrian Bâc a ajuns la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în cursul nopții de luni spre marți. Avea tensiunea foarte mică, iar diagnosticul pus de medici a fost unul extrem de grav, ocluzie intestinală depășită.

A murit cântărețul de muzică populară Adrian Bâc, la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxisA murit cântărețul de muzică populară Adrian Bâc, la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxis

Practic, Adrian Bâc era în infarct mezenteric, iar medicii au luat decizia de a-l opera de urgență. Din păcate, tânărul interpret de muzică populară a decedat la scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, pe un pat de la Secția de Terapie Intensivă, potrivit evz.ro.

O rudă a tânărului a comentat pe Facebook, printr-un mesaj în care îi acuză pe medici că au pus diagnosticul cu mare întârziere.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – „intervenție chirurgicală minoră”, spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!', se arată în comentariu.

Oficial, conducerea Spitalului Județean Arad a refuzat să comenteze cazul.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum l-a cunoscut soprana pe Mihai și ce a atras-o la el: „E îngerul meu pe Pământ!'

Citește și: Cum s-a infectat Tora Vasilescu și cu ce sechele a rămas după ce s-a vindecat de COVID-19:

Citește și: Drama neștiută a sopranei Angela Gheorghiu: fostul ei soț era violent! „Am divorțat pentru el. Nu am mai vrut să trăiesc cu ideea că…'

Cine este Adrian Bâc

Adrian Bâc este un cunoscut cântăreț de muzică populară, cu specific bănățean. El a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi', după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai, informează cei de la Aradon.

Pe pagina de facebook a tânărului decedat în condiții suspecte prietenii acestuia s-au arătat șocați de cele întâmplate.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita', a scris o prietenă.

„Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!', a scris altcineva.

Corin Dobrinescu și Iurie Sadovnic au murit tot anul acesta

Tot în 2021, lumea muzicii din România s-a mai despărțit de doi alți mari artiști.

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit în luna Mai, spulberat de o mașină. Și interpretul muzică folk, Iurie Sadovnic, a avut un destin sumbru, stingându-se din viață la 69 de ani, luna aceasta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter