Horoscop 27 iunie 2021. Zodiile care își întâlnesc sufletul pereche

Publicat pe

Horoscop 27 iunie 2021. Conform previziunilor astrale, astăzi, Gemenii întâmpină probleme mai vechi în relația cu partenerul de viață, în sensul că este posibil să iasă la suprafață unele secrete. Pe de altă parte, Balanțele (și nu numai) își întâlnesc sufletul pereche.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 iunie 2021. Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un weekend norocos din punct de vedere amoros și social. Își vor dori să reaprindă pasiunea și își vor surprinde partenerul cu o călătorie de câteva zile. Pentru Taurii singuri au parte de surprize plăcute în zona sentimentală și dacă vor renunța puțin la superficialitatea care îi caracterizează ce ceva timp, s-ar putea să găsească dragostea chiar sub nasul lor.

Horoscop 27 iunie 2021. Gemeni

Te afli într-o perioadă pozitivă pentru relații sociale. Este posibil să apară probleme mai vechi în relația cu partenerul de viață și vei fi nevoit să analizezi lucrurile foarte bine înainte de a lua o decizie.

Horoscop 25-27 iunie 2021. Rac

În acest weekend, în viața sentimentală a nativiilor din zodia Rac, va apărea o persoană nouă. Acest lucru îi vor face să se simtă mai bine și să vadă lumea cu alți ochii. Ziua de sâmbătă și-o vor petrece alături de familie sau prieteni.

Horoscop 27 iunie 2021. Leu

Nativii din zodia Leu au avut o perioadă plină de tensiuni, dificultăți și obstacole, iar starea de spirit a fost afectată. Poate că este momentul să treceți peste acestă perioadă grea și să vă implicați în activități care vă fac bine.

Horoscop 27 iunie 2021. Fecioară

Acest weekend, nativii din zodia Fecioară, și-l vor petrece în aproprierea prietenilor și familiei. Viața socială va fi una intensă și plină de satisfacții, și este posibil să participați la petreceri sau la alte activități.

Citeste și: Sânzienele 2021. Tradiții și obiceiuri de Drăgaică

Citeste si: Terapia cu cristale și pietre semiprețioase. Alungă energiile negative și bolile

Citeste și: Ce zodie ești în zodiacul chinezesc în funcție de anul nașterii

Horoscop 27 iunie 2021. Balanță

Ai o perioadă foarte populară și vei fi implicat în grupuri, evenimente sociale, reuniuni sau în competitii de orice fel. Pe plan sentimental îți vei întâlni marea dragoste, trebuie doar să fii dispus să vezi pădurea dincolo de uscături. Parcă ți-a intrat în cap ideea că la tine nu se va întâmpla niciodată și nu mai vezi că, de fapt, ești înconjurat de posibilități neliminate de a fi fericită. Cupidon e pe fază, stai liniștită!

Horoscop 27 iunie 2021. Scorpion

În acest weekend, Scorpionii își vor petrece timpul împreună cu cei dragi. Nativii care nu se află într-o relație, este posibil să întâmpine momente de nostalgie și să se gândească la o fostă dragoste din trecut.

Horoscop 27 iunie 2021. Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor comunica intens în aceste zile, și le vor fi mult mai ușor să se exprime gândurile și sentimentele. Vor simți nevoia să facă câteva schimbări în relația cu partenerul de viață. Trebuie să comunici cu calm, totuși, ce vrei și să nu pui paie pe foc jignind sau exagerând în mod gratuit. Fii corectă și acceptă și plusurile partenerului!

Horoscop 27 iunie 2021. Capricorn

Simți nevoia de un alt aer în ceea ce privește viața amoroasă. Vei căuta să te reinventezi, să încerci noi căi și să ai experiențe noi pentru a te face să depășești anumite frici.

Horoscop 27 iunie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt atrași de distracție și momente de bucurie alături de prietenii. Mare grijă la nivelul de cheltuială, este posibil să arunce banii, iar în perioada următoare să apară anumite cheltuieli neprevăzute, potrivit wowbiz.ro.

Horoscop 27 iunie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea un weekend plin cu anumite situații familiale. Vor fi nevoiți să apeleze la creativitate pentru a ieși din orice situație oricât de dificil ar părea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter