Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa. Au strâns zeci de mii de like-uri

Publicat pe

Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, se relaxează într-o vacanță binemeritată, în superba Nisa. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe contul de socializare o fotografie care a adunat mii de like-uri în doar câteva ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii indiscreți. Cei doi au plecat recent într-o vacanță la Nisa, unde, după cum se poate observa și pe contul de socializare al artistei, au construit amintiri memorabile. Povestea lor de dragoste promite să aibă un deznodământ fericit, cu atât mai mult cu cât artista s-a mutat în Franța de dragul iubitului ei…

Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa. Au strâns zeci de mii de like-uriCum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa. Au strâns zeci de mii de like-uri

Cum au fost suprinși Irina Rimes și iubitul francez pe străzile din Nisa

După despărțirea de toboșarul Alexandru Badea, Irina Rimes iubește din nou, iar sentimentele pe care i le poartă bărbatului de care este îndrăgostită au purtat-o departe de țară. Irina și David locuiesc acum în Franța, într-un apartament în care s-au mutat cu chirie, iar artista se gândește la căsătorie.

Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță la Nisa, de unde artista a împărtășit imagini și cu fanii ei de pe contul de socializare, care au fost încântați să o vadă alături de carismaticul David Goldcher într-o ipostază extrem de romantică. Cei doi îndrăgostiți s-au lăsat pozați în timp ce se sărutau, iar urmăritorii artistei au reacționat imediat, încântați să o vadă pe Irina Rimes, îndrăgostită și fericită, alături de iubitul francez.

„Ce frumoși sunteți, Irina! Un bărbat corect și frumos care să te susțină în carieră! (…)” „Cel mai frumos cuplu de pe Pământ!” Ești minunată!”, Ce drăguți, așezați și calzi păreți…Vă doresc tot binele din lume și mulți, mulți ani împreună!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Irinei.

Citește și: Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă: „Nunta va fi în România”

Citește și: Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică. A fost sau nu înșelată? „Suntem făcuți să…”

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: „Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor'. Cine a făcut anunțul

Citește și: O femeie de 37 de ani a născut 10 copii odată! Tatăl este șomer

„Iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani”

Irina Rimes și iubitul ei s-au mutat deja de ceva vreme împreună și artista nu exclude că relația ei ar putea ajunge la un nivel superior. Mai mult, ea a mărturisit că se vede mamă în următorii doi ani. Irina a mărturisit însă, că nu își face planuri pentru viitorul îndepărtat și a explicat de ce nu are așteptări:

„Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine. (…) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani’, a spus Irina Rimes într-un podcast la Cătălin Măruță.

Irina Rimes a vorbit la podcastul lui Măruță și despre relația dintre ea și francezul David Goldcher, mărturisind că prima impresie a fost că este doar un copil. Însă artista a recunoscut că se potrivesc fiind amandoi „pierduți în spațiu’.

„Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, are 28 de ani, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit’.

Cât despre chimia care există între ea și David, Irina a povestit că a fost surprinsă de sentimentele ei pentru iubitul francez.

„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez’, a mărturisit ea, cu altă ocazie, în podcastul lui Damian Drăghici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter