„Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor”. Cine a făcut anunțul

Publicat pe

Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru au discutat despre foștii lor colegi de la Survivor România și au explicat toate detaliile despre cei din echipa Faimoșilor și a Războinicilor. Deși au făcut parte din tabere separate, cei doi și-au dezvoltat o relație de amiciție și acum au povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei și alți concurenți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru au fost invitași în cadrul unei emisiuni TV, unde au „dat din casă' toate detaliile neștiute despre colegii lor de competiție. Fie că vorbimi despre Războinici sau Faimoși, Raluca Dumitru și Sorin Pușcașu de la Survivor România au descusut tainele discutate în camp-uri și au dezvăluit inclusiv cine are cele mai mari șanse să ajungă în marea finală, care se apropie cu pași repezi. Raluca Dumitru este convinsă că din echipa Faimoșilor, cei doi finaliști vor fi Elena Marin și Zanni. De la Războinici.

Citește și: Ana Porgras și Cosmin Stanciu de la Survivor s-au revăzut: „Forța Zanni. Forța campion'

Citește și: Survivor 24 iunie. Un nou scandal între Sebastian și Albert: „Ce vorbești urât, mă?”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cosmin Stanciu după Survivor: „Nu mai puteam respira'

Citește și: Raluca Dumitru l-a atacat dur pe Culiță, după Survivor: „Tu suferi că îți naște iubita, dar te iei de o femeie'

Eu sunt de părere că există șanse foarte mari ca Elena și Zanni să rămână în finală. Mereu stăteam cu băieții la foc și îi întrebam cu cine se văd în finală. Clar ziceau și Elena. Eu știu clar că Elena cu Zanni vor rămâne în finală, dar nu știu de la Războinici. Așa văd eu, poate mă înșel și pe final vor fi alte persoane.', a precizat Faimoasa.

„Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor'. Cine a făcut anunțul„Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor'. Cine a făcut anunțul

Raluca Dumitru și Sorin Pușcașu, despre ce se întâmpla la Survivor când camerele de filmat nu rulau

Raluca Dumitru nu a petrecut prea mult timp în competiția din Republica Dominicană. Totuși, vedeta a reușit să se apropie de Jador. Cei doi au purtat numeroase discuții despre viața lor personală, iar Jador s-a deschis în fața fostei prezentatoare TV, povestindu-i despre Georgiana, iubita sa după care a plâns în repetate rânduri. Nici Raluca nu s-a ferit de celebrul manelist, ba chiar i-a povestit despre bărbatul care o face fericită și pe care îl ține departe de ochii lumii.

Jador mi-a povestit despre iubita lui, acum nu știu dacă trebuia să spun asta! Mi-a povestit foarte multe, iar eu i-am spus despre iubitul meu.', a precizat fosta concurentă de la Survivor.

Sorin Pușcașu, legătură secretă cu Sindy și Romina! „Nu s-a văzut la TV'

După ce Raluca Dumitru a dezvăluit câteva dintre confidențele echipei Faimoșilor, Sorin Pușcașu a intrat în detalii amănunțite atunci când vine vorba despre Sindy și Romina! Se pare că tinerele obișnuiau să le facă masaj băieților atunci când ajungeau în tabără, iar Sorin avea chiar și o preferată la acest capitol, pe Sindy.

Amândouă mi-au făcut masaj. Și Sindy și Romina. Nu știam că nu s-a dat la TV. Amândouă erau foarte bune, dar aș lăsa-o pe Sindy, pentru că făcea diferit masajul.

Când ajungea la cap… Ori cu coatele, ori cu picioarele, de toate a făcut. Nu am fost primul, primii au fost Andrei și Marius. Când am auzit de masaj, am zis hai să încerc și eu. Am spart camerele, că de aia nu s-a văzut la TV. De ce râzi Alex, a fost foarte bine, serios îți zic.', a declarat Sorin Pușcașu, la „Ștafeta mixtă'.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO WOWbiz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter