Ana Porgras și Cosmin Stanciu de la Survivor s-au revăzut: „Forța Zanni. Forța campion”

Publicat pe

După ce a fost nevoit să părăsească competiția Survivor pe motive medicale, Cosmin Stanciu s-a întors în România și s-a revăzut cu Ana Porgras. În plus, nu doar cei doi Faimoși au ales să se întâlnească. Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu, de asemenea foști membri ai echipei roșii, s-au reunit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din motive medicale. Recent, acesta s-a întors în Ronânia din Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea difuzată la Kanal D. Cosmin a fost întâmpinat la aeroport de familie, prieteni și susținători. Ulterior, Cosmin Stanciu s-a întâlnit cu Ana Porgras, fostă concurentă de la Survivor.

Ana Porgras și Cosmin Stanciu de la Survivor s-au revăzut: „Forța Zanni. Forța campion'Ana Porgras și Cosmin Stanciu de la Survivor s-au revăzut: „Forța Zanni. Forța campion'

Cosmin Stanciu și Ana Porgras au luat masa împreună cu apropiații lor. Cei doi au vorbit despre competiția Survivor și i-au îndemnat pe susținătorii lor să îl voteze pe Zanni pentru că își doresc ca el să se întoarcă acasă cu trofeul.

Citește și: Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:„Unii provoacă certuri ca să ajungă în finală'

Citește și: Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor:„Îl iubesc'

Citește și: Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor:„Elena, să vii cu trofeul acasă. Tu ești câștigătoarea'

Citește și: Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze:„Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!'

Cosmin Stanciu, revedere cu Ana Porgras: Forța Zanni!

Ana Porgras a spus în nenumărate rânduri că îl susține pe Zanni și că speră ca el să fie câștigătorul Survivor. Cei doi au avut o relație strânsă de prietenie în cadrul competiției. În plus, și Cosmin Stanciu s-a împrietenit cu Zanni la Survivor, pe care îl consideră fratele lui mai mic. Drept urmare, fostul Faimos speră ca prietenul lui să câștige competiția Survivor.

Ia uitati cu cine m-am intalnit eu. Cu Ana campioana. Ne-am intalnit aici sa punem tara la cale si sa-l sustinem pe Zannidache. E fratele nostru si este clar cel mai bun din competitia Survivor',  a spus Cosmin Stanciu, pe contul lui de Instagram.

Forta Zanni. Forta campion',  adaugă Ana Porgras. „Ne-am adunat astazi aici cu tot Survivorul si Survivorul din spate, ca cel mai greu a fost pentru oamenii din spate',  a mai spus Ana, făcând referire la faptul că se află la masă și cu apropiații lor.

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu Moroșanu

Nu doar Ana Porgras și Cosmin Stanciu s-au revăzut. Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu, care s-au înțeles foarte bine în competiția Survivor, au mers la un restaurant împreună. Înainte de a le spune urmăritorilor ei că merge să se vadă cu o persoană apropiată, Andreea Antonescu a mărturisit că are emoții.

Am niște emoții super mari pentru că mă duc să mă revăd cu cineva cu care am petrecut o importantă perioadă', a spus Andreea Antonescu, înainte să se întâlnească cu Moroșanu.

Cei doi foști Faimoși nu se mai văzuseră de ceva timp, așa că au luat ma aîmpreună și au stat la povești. Cel mai probabil au depănat amintiri și din cadrul competiției din Republica Dominicană.

Cosmin Stanciu regretă că a fost eliminat de la Survivor

Cosmin Stanciu regretă faptul că a fost eliminat de la Survivor pentru că și-ar fi dorit să ajungă până în finală.

Nu am cuvinte să spun cât de mult regret faptul că nu am ajuns la finalul competiției. Tot timpul am fost un campion și mi-am dorit să fiu cel mai bun. De fiecare dată când mi-am propus ceva am reuțit, asta datorită faptului că mi-am dorit să fiu cel mai bun. Același lucru aș fi vrut să fac și în competiția Survivor. Eu știu că am dat tot ce am putut eu și cred că erau oameni care aveau șanse să meargă în Finală, doar că nu a mai ținut de mine.

Dacă ținea de mine eu aș fi mers și în starea în care sunt acum, doar că doctorii nu puteau să-și asume un risc. Regret foarte mult, dar asta este.  Starea mea de sănătate nu este bună. Sunt ok, mă simt bine, însă nu sunt complet refăcut. Încă mai simt durere în partea stangă, durere provocată de acest plămân afectat. Încă urmez tratamentul, dar sunt pe drumul cel bun, pentru că la ultimele analize pe care le-am făcut, doctorul mi-a spus că totul este ok', a spus Cosmin Stanciu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter