Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică. A fost sau nu înșelată? "Suntem făcuți să..."

Publicat pe

La aproape patru ani de la divorțul de Andi Bănică, Irina Rimes a vorbit despre motivul real al despărțirii lor și a clarificat zvonurile legate de înșelat. Cântăreața susține că Andi nu i-a fost infidel, așa cum s-a speculat, iar motivul divorțului a fost cu totul altul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Irina Rimes a dezvăluit care a fost motivul real al divorțului de Andi Bănică. Cei doi au fost căsătoriți doar un an și în 2017 au decis să pună punct mariajului lor, iar în presă au apărut diverse speculații legate de motivele care au dus la despărțire.

Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică. A fost sau nu înșelată? "Suntem făcuți să..."Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică. A fost sau nu înșelată? "Suntem făcuți să..."

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine.

Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil', a dezvăluit Irina Rimes.

Întrebată de Cătălin de ce s-au despărțit, ce nu a funcționat, Irina a explicat: „Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste.

Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi'.

Citește și: Irina Rimes, primele declarații despre iubitul francez:

Citește și: Irina Rimes s-a luptat cu depresia și cu anxietatea:

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație:

Cum s-au cunoscut Irima Rimes și Andi Bănică

Irina Rimes a rememorat în podcastul lui Măruță și începutul relației cu Andi și cum viața i s-a schimbat total odată ce l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț.

„Eram în Republica Moldova, era emisiunea Fabrica de Staruri, care la noi în Republică era un show foarte cunoscut. Trebuia să stai 3 luni închis într-o casă. În fiecare săptămână era concert și după se alegea cine mergea mai departe. (…)

Acolo l-am cunoscut pe Andi. Am rămas amândoi până la final în show. După care show-ul s-a terminat. Alex Mațaev a câștigat. (…) S-a terminat concursul, m-am întors acasă, aveam o facultate de terminat, și într-o zi mă sună Cristi Tabără.

Zice: Irina, fă-ți actele, fă-ți viză. Trebuie să vii în România că vrea să semneze Cat Music cu tine. Zic: Wow, contract!. (…) Urc în autobuz fără să mă gândesc unde o să stau, ce o să fac', a mărturisit Irina.

În drum spre România, solista a contactat mai multe cunoștințe la care să poată sta până își găsește chirie. „Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine', a continuat Irina.

Andi a cazat-o într-un hotel din București, iar în următoarele zile au ieșit la mai multe întâlniri.

„De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitație din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el așa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu știu câți oameni erau în complot. Nu știu', a mai spus Irina.

„N-am mai plecat din București. Eram îndrăgostită de Andi și el era de mine. (…) Eu l-am cerut, de fapt. El mă cerea în fiecare zi și eu ziceam nu, nu, nu. Într-o zi ne-am dus pe Transfăgărășan și i-am zis: Ce facem Andi, ne căsătorim sau nu ne căsătorim?. El a zis da și peste o săptămână am fost la starea civilă. A fost frumos', a încheiat solista.

Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă

Tot în podcastul lui Măruță, Irina Rimes a mărturisit că își dorește copii și a explicat cum se pregătește pentru momentul în care va deveni mamă.

„Sunt într-un magazin și caut cărți, găsesc o carte care mi se pare interesantă, îmi dau seama că nu o să am timp să o citesc, dar mă gândesc că atunci când o să am un copil, el va trebui să citească cartea asta’.

Se pare că vedeta se gândește în primul rând la educarea copilului pe care îl va avea, atât în copilărie, cât și la o vârstă mai mare. Irina Rimes a mărturisit la podcastul lui Măruță că ea încă este un copil.

„Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, nu sunt toate pentru copii, am și pentru oameni mari sau pentru copii la o anumită vârstă, ca mine de exemplu. Încerc să măresc biblioteca pentru ca atunci când o să am un copil, să găsească în bibliotecă tot ceea ce are nevoie’, a transmis artista.

Irina Rimes a vorbit la podcastul lui Măruță și despre relația dintre ea și francezul David Goldcher, mărturisind că prima impresie a fost că este doar un copil. Însă artista a recunoscut că se potrivesc fiind amandoi „pierduți în spațiu’.

„Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, are 28 de ani, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit’.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter