Irina Rimes, primele declarații despre iubitul francez: "Este iubirea vieții mele!"

Publicat pe

Irina Rimes și-a revenit după divorț și iubește din nou. Cântăreața a dezvăluit că este fericită alături de un nou bărbat și a reușit să depășească perioada neagră a vieții ei, după o luptă grea cu depresia și anxietatea. Iubitul Irinei Rimes este francez și fizic arată exact așa cum a visat ea dintotdeauna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a divorțat în anul 2017, după ce a aflat că soțul ei o înșală cu o femeie pe care a lăsat-o însărcinată. A reușit să treacă peste depresia cruntă și și-a refăcut viața alături de Killa Fonic, însă relația lor nu a durat.

Irina Rimes, primele declarații despre iubitul francez: "Este iubirea vieții mele!"Irina Rimes, primele declarații despre iubitul francez: "Este iubirea vieții mele!"

Invitată în podcast-ul realizat de Damian Drăghici pe YouTube, Irina Rimes a vorbit despre relația pe care o are în prezent. Se pare că iubitul ei, David Goldcher, este exact așa cum și-a dorit mereu artista să fie din punct de vedere fizic.

„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac [email protected]# cu iubitul meu',  a declarat Irina Rimes.

Citeste si: Smiley, declarații siropoase pentru Irina Rimes la Vocea României: 'Am nevoie de ceva dulce în viața mea'

Citeste si: Șerban Huidu dă naștere unui nou scandal! Prezentatorul TV o atacă pe Irina Rimes: 'Nu mai suport…'

Citeste si: Detalii din culise de la Vocea României. Irina Rimes, despre colegii din emisiune: 'Sunt oameni frumoși la suflet'

Irina Rimes, despre anxietatea și depresiea post divorț

La doar 29 de ani, Irina Rimes a trecut prin multe încercări, mai ales în viața personală. Artista din Moldova a traversat o perioadă foarte grea după despărțirea de Andi Bănică și a recunoscut că a fost în depresie.

Femeia cu care fostul soț al Irinei Rimes a înșelat-o pe artisă a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina. Ulterior, a rămas însărcinată cu gemeni, însă doar unul a supraviețuit la naștere. Femeia a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat în trecut și a dezvăluit că și Irina Rimes ar fi rămas însărcinată și ar fi făcut întrerupere de sarcină.

Irina a trecut printr-un adevărat coșmar după divorț. În cadrul aceluiași podcast, cântăreața a mărturisit că deși s-a confruntat cu perioade destul de negre a reușit să treacă peste și să le transforme în ceva bun, să învețe din ele.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru', a mai spus Irina Rimes.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter