Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea”

Publicat pe

Ce note a luat Nadine la BAC. Nadine a încheiat cu brio o etapă importantă din viața ei. Aceasta, la vârsta de 44 de ani, a luat examenul de Bacalaureat. Notele obținute nu sunt deloc mici, iar Nadine nu vrea să se oprească aici. Mai exact, acum se pregătește de facultate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce note a luat Nadine la BAC. Nadine a susținut examenul de Bacalaureat la vârsta de 44 de ani și este mândră că a reușit să ducă această etapă din viața ei la bun sfârșit. Cu toate acestea, vedeta susține că emoțiile au fost pe măsură. Totuși, chiar dacă a aflat ce note a luat la BAC, Nadine are emoții în continuare pentru că își dorește să intre la facultate.

Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea'Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea'

M-au extenuat emoţiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până în 20 de ani, când sunt nervii mai tari', a declarat Nadine, pentru impact.ro

Notele pe care Nadine le-a obținut la BAC nu sunt deloc mici, iar la una dintre materii nu a avut nicio greșeală, luând nota 10.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme medicale se confruntă Albert, după Survivor:„Am avut niște stări…'

Citește și: Sebastian de la Survivor, despre starea de sănătate a fratelui său:„Ne bucurăm că e în viață'

Citește și: Elena Cârstea, reacție dură despre eșecurile României la Eurovision:„Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?'

Ce note a luat Nadine la BAC

Ce note a luat Nadine la BAC. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem cu exactitate ce note a luat Nadine la BAC. Ei bine, aceasta a obţinut 9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la Sociologie. Vedeta spune că a avut subiecte ușoare și frumoase.

Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie.De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie', a mai povestit Nadine.

Nadine se pregătește de facultate

Nadine nu are de gând să se oprească aici și își dorește să intre la facultate. Vedeta a menționat că își dorește să urmeze o facultate în domeniul pshiologiei, la distanță, fie că este în România sau în afară. Prima ei variantă ar fi fost Universitatea din București, însă învățămâmtul la distanță a fost eliminat pentru Facultatea de Psihologie.

Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez‘, a spus vedeta pentru Fanatik.

De ce s-a reîntors Nadine la școală, la 38 de ani

Nadine a reușit să se reîntoarcă la școală la vârsta de 38 de ani, iar acum, la 44 de ani, a luat Bacalaureatul și are în plan să urmeze și o facultate.

Vedeta a explicat de ce s-a reîntors la școală atât de târziu. Nadine consideră că omul are nevoie atât de experiențele pe care i le oferă viața pentru a învăța, dar și de o școală.

„Din punctul meu de vedere evoluția unui om trebuie să conțină atât experiența de viață, cât și educația academică. Școala vieții trebuie să fie în perfectă armonie cu educația școlară. Una fără alta naște anomalii.'

Aveam o experiență de viață care mi-a făcut rost de o viață frumoasă și amintiri fabuloase, însă îmi lipsea însă acel limbaj comun cu cei din jurul meu’, a povestit Nadine.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter