Cu ce probleme medicale se confruntă Albert, după Survivor: „Am avut niște stări...”

Publicat pe

Albert Oprea a părăsit Survivor România 2021 chiar cu o săptămână înainte de marea finală, în urma votului publicului. Fostul concurent a mărturisit cine credea că va ieși din competiție în locul lui și a explicat cu ce probleme medicale a părăsit competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a fost ultimul concurent eliminat de la Survivor înainte de marea finală. Fostul războinic regretă că a fost nevoit să părăsească competiția și spune că nu s-a gândit că el va fi cel eliminat.

Fostul concurent încă nu s-a obișnuit cu ideea că a părăsit competiția și încă este cu gândul numai la colegii lui. Cel mai tare l-a durut, după cum chiar el a mărturisit la Teo Show, faptul că mai era atât de puțin până la marea finală în momentul în care a fost eliminat.

Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine'.

Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală. Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână', a spus Albert Oprea.

Albert Oprea: „Simțeam că va ieși Marius'

Cu lacrimi în ochi, Albert Oprea a mărturisit că nu a simțit nici măcar o clipă că el urmează să părăsească competiția. În schimb, fostul războinic a spus că avea sentimentul că Marius Crăciun va fi cel care va pleca.' 

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:

Citește și: Cu ce se ocupă acum Călin Goia de la Voltaj:

Aș fi foarte ipocrit să spun că nu m-a afectat când domnul Dan mi-a strigat numele. Niciodată nu am simțit că voi ieși. Nici măcar de data asta. Ceva îmi spunea că nu o să ies nici în seara aia. Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun', a spus Albert Oprea.

Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucru pe care îl regret din ultima săptămână'.

Cu ce probleme medicale se confruntă Albert Oprea după Survivor

Albert Oprea a dezvăluit că are câteva probleme medicale despre care nu a vorbit și pe care nu le-a lăsat să-l împiedice în momentele în care era pe traseu. Cu toate că a fost accidentat și a rămas cu dureri, fostul războinic a dat tot ce a avut mai bun în competiție.

În ultimele 2-3 săptămâni m-a ajuns și pe mine oboseala, dar motivat am fost mai mult ca niciodată. Îmi doream foarte mult să ajung în punctul ăsta. Nu vreau să sune că mă plâng, chiar am probleme la genunchiul stâng și la gleznă, dar nu am spus. Așa trebuie să se comporte un survivor, să nu se plângă'.

Fostul concurent a povestit că nici la ultimul joc nu s-a simțit prea bine, însă a încercat să nu bage în seamă stările de rău. Albert Oprea spune că nu are ce să-și reproșeze atunci când vine vorba de performanța de pe traseu.

Am avut niște stări, nu am spus nici treaba asta, erau niște stări de greață foarte urâte la ultimul joc. Am mâncat ceva. Ideea e că asta este, nu am ce să fac. Sunt ofticat că am ajuns atât de aproape și m-am înecat la mal. Recunosc, de când am avut accidentarea la gleznă, am avut un mic disconfort, nu știu dacă s-a văzut pe traseu, dar am dat tot ce am avut eu mai bun, asta nu îmi pot reproșa', a mai adăugat Albert Oprea.

Albert Oprea: „O să spun și eu adevărul'

Se pare că eliminarea lui Albert Oprea a fost o surpriză nu doar pentru el, ci și pentru restul concurenților. După cum chiar fostul războinic a spus, nimeni nu se aștepta ca el să fie cel care părăsește competiția.

Eu deja mă vizualizam în ultima săptămână, între ultimii 4, dar nu a fost să fie. Parcă nimeni nu se aștepta, i-am văzut pe toți la față.  Chestia că cineva este de la început a fost un criteriu foarte important pentru a-mi da cu părerea referitor la cine merită să rămână în competiție. De aia i-am dat dreptate Elenei. Aici fiecare săptămână se simte, nu lună'.

Când vine vorba despre Albert Oprea și Maria, fostul concurent a mărturisit că încă nu se simte în stare să vorbească despre ce a fost între ei, dar că în curând va spune tot adevărul despre toți concurenții.

Și aseară în consiliu i-am spus, eu tot am ținut la ea (n.r- la Maria) și am avut o urmă de regret. Mă atașez foarte greu de oameni, dar și când o fac, dau tot sufletul. O să vorbesc tot la momentul potrivit. Nu mă simt în stare să vorbesc acum despre ce a fost cu Maria'.

O să spun tot, nu doar despre Maria, despre fiecare în parte. O să spun și eu adevărul. Nu am puterea să vorbesc despre treburile astea. O să spun tot ce a fost adevărat. Mă refer la partea de început aici', a mai spus Albert Oprea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter