Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Moga lucrează împreună cu soția lui, Bianca, și ne-a spus cum reușesc să separe profesionalul de personal. De asemenea, noul jurat de la SuperStar România a dezvăluit și secretul căsniciei cu mama fetiței sale. Cei doi au găsit „rețeta ideală' pentru o relație de durată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aș vrea să ne întoarcem puțin în timp și să vorbim despre începuturile
relației tale cu Bianca. Cum v-ați cunoscut? Bianca povestea că v-ați
întâlnit la o masă, după care ați legat o prietenie… Spune-ne și varianta ta!

Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri apoi, lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față.

Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIVCum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIV

Marius Moga: „Deviza noastră este spontaneitatea'

Cererea în căsătorie nu s-a lăsat mult timp așteptată. Cum a fost momentul?

Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm nu ne-am mai bucura de viață.

Citește și: Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România:”De-aia nici nu am mai intrat în alte show-uri” / EXCLUSIV

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga!Maria seamănă cu mama ei

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Marius Moga: „Eu și Bianca vrem să stăm cât mai mult cu Maria'

Cum decurge o zi obișnuită, petrecută în familie? Te întreb în două sensuri. Faptul că fetița este centrul atenției și faptul că tu și Bianca lucrați împreună…

Eu și Bianca o adorăm pe Maria și vrem să stăm cât mai mult timp cu ea; ca și în cazul lucratului, mereu ne împărțim. Un exemplu este chiar de zilele trecute, când Bianca s-a ocupat de evenimentul Ireal.ro de la Romaero și eu am fost la filmările emisiunii. Maria a stat două ore cu Bianca la eveniment, proiectul pentru Radar de Media fiind destinat copiilor, și apoi a venit la filmările emisiunii. Seara am ajuns amândoi acasă și ne-am uitat toți trei pe Netflix.

Mai sunt zile în care Maria rămâne și cu bunicii acasă, atunci facem tot posibilul să ajungem cât mai devreme acasă. Vara asta am reușit să o înscriem și la cursuri de echitație, unde a reușit Bianca să o ducă, iar în weekenduri mai mergem la munte cu prietenii. La vară planificăm o tabără de copii unde să poată veni și ea.

Marius Moga: „Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm'

Precum este și firesc, bănuiesc că și la voi mai iau naștere anumite discuții. Cât de greu este să fiți împreună și pe plan profesional?

Sincer, nu prea avem tensiuni legate de zona profesională, merge destul de lin partea aceasta, mai avem mici discuții legate de viziunea fiecăruia față de Maria, dar mereu se rezolvă imediat și acestea. Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală.

Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale. În fiecare zi evoluăm împreună, nu văd un dezavantaj această relație profesională, ci o completare.

Marius Moga: „Bianca este o zână, face magie'

Se spune că în spatele unui bărbat de succes se află mereu o femeie puternică! Cu siguranță Bianca este și o femeie organizată, de aceea ați
început să și lucrați împreună. Putem spune că greul familiei este pe
umerii ei?

Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă