Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România: "De-aia nici nu am mai intrat în alte show-uri" / EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Moga este unul dintre cei patru jurați de la SuperStar România, alături de Raluka, Smiley și Carla’s Dreams. Artistul ne-a spus de ce nu a mai acceptat să facă parte din alte show-uri și ce anume l-a convins să revină în forță la PRO TV, la SuperStar România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marius Moga a acceptat provocarea SuperStar România și ne-a spus și de ce, precum și motivele care l-au determinat să stea departe de camerele de filmat o perioadă.

De ce a acceptat Marius Moga să fie jurat la SuperStar România

Marius Moga, noul jurat de la SuperStar susține că este artist, nu om de televiziune, motiv pentru care a și evitat să apară în alte formate care nu aveau legătură cu muzica.

Ce l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România: "De-aia nici nu am mai intrat în alte show-uri" / EXCLUSIVCe l-a convins pe Marius Moga să accepte rolul de jurat la SuperStar România: "De-aia nici nu am mai intrat în alte show-uri" / EXCLUSIV

„Nu mă consider neapărat om de televiziune, mai degrabă om de muzică. De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri, pe alte direcții, pentru că nu mă caracterizează să fiu în alte show-uri decât cele despre muzică. Și asta mi se pare un show diferit, mai ales că e tatăl și mama show-urilor de talent. E cam primul care a intrat în Marea Britanie și în America și e de 15 ani neîntrerupt.

Ce pot să zic este că afli mai multe lucruri despre oamenii care vin să cânte. Pe lângă faptul că da, este despre cântat și performance și cum se prezintă și dacă au tot pachetul, chiar afli lucruri, sunt niște povești, fiecare are un background interesant, care câteodată te încurcă să dai un „nu'. Dar pe de altă parte, trebuie să fim onești cu cei care vin și au tot ce le trebuie în afară de povești', ne-a spus Marius Moga în exlusivitate.

Marius Moga, despre relația cu juratul Carla’s Dreams: „Suntem ca doi drăcușori'

Marius Moga este din nou coleg cu Smiley, însă s-a arătat extrem de încântat și de noua colaborare cu artistul Carla’s Dreams.

Chiar râdeam că ne știm de 20 de ani și Sergiu (n.r. Carlas’s Dreams) zicea „bă, voi ziceți același lucru, dar pare că vă certați'. (râde). Ceea ce e bine. Eu cred că rolul nostru aici e chiar să selectăm oamenii care au șansă să devină un superstar în România. Și, în același timp, să nu o facem așa, tehnic și doar despre cum au cântat. Și probabil că acolo pică bine și treaba asta că ne știm de ceva ani.

Ne împrietenim cu ceilalți colegi. Eu și cu Sergiu de la Carlas Dreams. suntem ca doi drăcușori, nu știm care e mai rău decât celălalt', ne-a mai povestit Marius Moga din culisele SuperStar România.

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga!Maria seamănă cu mama ei

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:„Nu suntem de acord în multe privințe'. Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Marius Moga și Carla’s Dreams de la SuperStar România au mai lucrat împreună

Am avut curiozitatea de a-l întreba pe Marius Moga dacă, până acum, a avut ocazia de a-l întâlni pe colegul lui, Carla’s Dreams fără mască. Așa am aflat că, de fapt, nu sunt la prima colaborare, iar cei doi au mai lucrat înpreună.

„Nu acum, mai demult, că am și lucrat împreună. Cu mască, fără mască, nu e despre asta, e mai degrabă despre comentarii pertinente pe care le are și cred că ne completăm toți patru foarte bine. S-a nimerit o chimie între noi patru la care nu te așteptai, dar o avem', a mai declarat Marius Moga pentru VIVA.

Marius Moga: „Pe Raluka nu am mai văzut-o în ipostaza asta'

Marius Moga a precizat că a lucrat cu fiecare dintre cei patru jurați înainte, desigur în studio, nu în formate de acest tip. Cât despre Raluka, a subliniat cât de mult îi admiră hotărârea.

„Pe Raluka nu am văzut-o în ipostaza asta și acum am avut ocazia să văd o femeie hotărâtă.

Doar cu Andrei (n.r. Smiley) am mai lucrat din echipa asta. De lucrat am mai lucrat toți patru în studio-uri, dar nu cu camere și nu în ipostaza asta', a conchis Marius Moga de la SuperStar România.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter