Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Publicat pe

Răzvan Fodor prezintă o nouă emisiune după Burlacul. Răzvan Fodor va putea fi văzut în continuare pe micile ecrane în postura de prezentator TV. Acesta va modera emisiunea Alpha Kids, care va fi difuzată pe Antena 1, începând de sâmbătă, 3 iulie, de la ora 10:00.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor prezintă o nouă emisiune după Burlacul. Trebuie să recunoaștem că Răzvan Fodor s-a descurcat excelent în postura de prezentator TV a emisiunii Buralacul. Ei bine, aflați că Răzvan Fodor își păstrează în continuare titulatura de prezentator TV, însă a unei alte emisiuni. Aflați că acesta va modera, tot la Antena 1, o emisiune pentru copii, care se va numi Alpha Kids.

Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după BurlaculCe emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Emisiunea pe care o va prezenta Răzvan Fodor va avea premiera sâmbătă, 3 iulie, de la 10:00. Prin intermediul emisiunii Alpha Kids, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască mai bine copiii din generația Alpha. Drept urmare, Răzvan Fodor se va afla, în fiecare sâmbătă, față în față cu puștii despre care se spune că vor schimba lumea.

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:”Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:”Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit după Burlacul:„Relația noastră e…'

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii.Ce tratament a făcut

Răzvan Fodor prezintă o nouă emisiune după Burlacul

În fiecare ediție a emisiunii Alpha Kids, vor fi abordate teme incitante pentru cei mici, iar provocarea lor va fi să își spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor. Răzvan Fodor, care va prezenta noua emisiune, îi va încuraja pe copii să își spună părerea și să răspundă la întrebări precum: „Ce este căsătoria, de ce se despart oamenii, ce înseamnă maturitatea, de ce există legile, ce înseamnă dragostea și cine o aduce în viața noastră' sau ce sfaturi au ei pentru părinți.

La finalul fiecărei ediții a emisiunii Alpha Kids, prezentată de Răzvan Fodor, telespectatorii vor avea parte de momente pline de haz. Mai exact, o cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Răzvan Fodor, despre noua emisiune pe care o prezintă

Răzvan Fodor prezintă o nouă emisiune după Burlacul. Răzvan Fodor, care va prezenta emisiunea Alpha Kids, spune că este încântat de copiii pe care i-a cunoscut prin intermediul acestui nou proiect. Acesta a mai spus că, în urma experienței, i s-au confirmat două aspecte: importanța educației copiilor și a implicării părinților.

Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați', a declarat prezentatorul emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter