Oreste, replici acide la adresa lui Columbeanu: „El săracul se îneacă și în chiuvetă”

Publicat pe

Oreste Teodorescu a rămas, în viziunea publicului, acel jurnalist sincer care spune lucrurilor pe nume. De-a lungul timpului, telespectatorii i-au apreciat umorul și simțul critic în aparițiile TV pe care le-a avut alături de colegul său, Mircea Badea. Scriitor și actor, Oreste predă în prezent tehnici și principii de meditație.

Oreste Teodorescu s-a născut în anul 1975, a absolvit cursurile secției de regie de film, iar întreaga sa poveste de viață seamănă cu cea a unui personaj de roman. De multe ori, se privește introspectiv și nu se sfiește să-și spună punctul de vedere atunci când este nevoie.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Oreste a vorbit despre prejudecăți și etichete.

„Irinel Columbeanu, când avea lângă el femei splendide, credea că e cel puțin actorul Armand Assante, era îndreptățit trupește, mental, financiar să fie înconjurat de femei superbe, într-un  bazin foarte mare pentru el, pentru că el săracul se îneca și în chiuvetă. Mie mi s-a părut că e eticheta lui despre cine e el cu adevărat, dar era o distanță mare. I-am mai văzut pe alții care se încăpățânează să rămână mereu ceea ce cred alții despre ei că sunt. De exemplu, sunt actori care nu-și mai depășesc un anume rol pentru că au fost atât de credibili și atât de minunați primiți de public în rolul respectiv încât au devenit personajul respectiv', a fost de părere jurnalistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter