George Burcea le-a făcut cunoștință celor doua fiice cu iubita lui, Viviana. Cum au fost fotografiați toți patru

Publicat pe

În ultima vreme, George Burcea a apărut destul de rar la televizor. Artistul s-a concentrat mai mult pe cariera sa. Iar în acest weekend, actorul a fost surprins în centrul Capitalei, dar nu singur! George Burcea ieșise în oraș alături de fiicele sale, dar și de Viviana Sposub, semn că le-a făcut cunoștință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a fost scump la vedere în ultima perioadă. Actorul s-a concentrat mai mult pe cariera sa și pe proiectele din actorie, iar în același timp a terminat de scris și cartea care va apărea în luna octombrie.

George Burcea le-a făcut cunoștință celor doua fiice cu iubita lui, Viviana. Cum au fost fotografiați toți patruGeorge Burcea le-a făcut cunoștință celor doua fiice cu iubita lui, Viviana. Cum au fost fotografiați toți patru

George Burcea, alături de fetițe și de Viviana

Cu toate că a fost preocupat de carieră și de muncă, George Burcea s-a implicat activ în viața fetițelor sale, Ella și Clara, care sunt în custodia Andreei Bălan.

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo.

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei:

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:

Actorul pare să fie un tată responsabil căruia îi place să petreacă timp alături de fiicele sale. Dar nici iubita nu este de neglijat. Astfel, George Burcea a scos la plimbare pe străzile Bucureștiului cele mai importante persoane din viața lui.

Actorul a fost surprins în centrul Capitalei, în apropiere de Hotelul Capșa, alături de Ella, Clara și Viviana în timp ce ieșiseră la plimbare. Tăticul George era vizibil fericit că-și petrece timpul alături de fetele sale și de iubită.

Viviana, primele declarații despre nunta cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la Ferma, iar de atunci formează un cuplu. vedeta a fost invitată, la începutul anului, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dat o veste neașteptată despre ea și iubitul ei.

Viviana Sposub a declarat că este pregătită să facă nuntă, însă nu se va întâmpla anul acesta, iar mirele ar putea fi chiar George Burcea. Cei doi sunt împreună de luni bune, dar nu locuiesc în aceeași casă, deși mai tot timpul sunt împreună.

„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!’, a spus Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ferma. Actorul a ținut chiar să precizeze că nu se mai văzuseră niciodată până la acel moment.

Fostul partener al Andreei Bălan a povestit despre începuturile relației sale cu noua iubită și a subliniat că nu a fost nimic sexual la început. „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)., i-a spus George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter