Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei trei

Publicat pe

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan şi actuala lui iubită, Viviana Sposub, au avut o întâlnire neaşteptată cu Misty, iubita lui Keo. Dacă vă amintiți, Keo a fost iubitul Andreei, iar Misty femeia cu care a înșelat-o. Cei trei au și imortalizat momentul întâlnirii lor și George a postat fotografia pe Instagram, alături de un mesaj ironic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Matinalul de la Pro TV s-a transformat în 'Gașca Vorbește Lumea'. Lui Cove i s-au mai alăturat, în afară de Viviana Sposub, și cântăreața Theo Rose, Sebastian Coțofană și Mădălina Petre, poreclită 'Veverița', care a făcut parte din echipa lui Cătălin Măruță.

Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei treiPrietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei trei

Aflați în platoul emisiunii 'Vorbește Lumea' de la Pro TV, George Burcea şi Viviana Sposub s-au întâlnit cu Misty, actuala parteneră a lui Keo și totodată femeia cu care Keo a înșelat-o pe Andreea Bălan.

Cei trei au făcut un GIF amuzant împreună, iar actorul la publicat într-un story pe Instagram, împreună cu mesajul 'Eh, vorbește lumea…'.

Într-un alt story, Viviana Sposub a publicat o filmare în care apare alături de Misty, apreciind felul în care arată.

Citește și: Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul „Vara nu dorm':

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:

Citește și: Monica Gabor, mesaj dureros la 1 an de la moartea tatălui:

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru Misty

Andreea Bălan a stârnit zvonuri conform cărora și-ar dori o împăcare cu Keo, după ce a început să îl urmărească din nou pe artist pe rețelele de socializare. Însă, cântăreața și-a asigurat fanii că nu vrea să își reia relația cu el. În plus, artista a transmis un mesaj pentru Misty, fără să îi menționeze numele.

'Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…', a precizat Andreea Bălan pe Instagram story.

Andreea Bălan nu regretă căsnicia cu George Burcea

„Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea.

Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate', a explicat Andreea Bălan, potrivit impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter