Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Publicat pe

Femeia Fecioară este combinația supremă de inteligență și frumusețe. Are abilități organizatorice încă din copilărie, ca să nu mai vorbim de capacitatea ei de analiză și gestionare a unor situații de criză. 

Femeia Fecioară trăsături ale zodiei

Zodia Fecioară ține de la data de 23 august până la data de 21 septembrie.

Femeia Fecioară este una care acționează. Este condusă de Mercur, ceea ce o face să fie o persoană intelectuală, pasională și profund creativă. 

Fiind însă un semn de pământ, aceste femei strălucesc cu adevărat atunci când creează ceva tangibil din inspirația lor.

Deși pot părea personalități timide, ele sunt ființe extrem de sociale și adesea suferă dacă sunt singure, dacă nu au aproape familia sau prietenii. Sunt ființe profunde, care au nevoie constant să întrețină discuții despre spiritualitate și să descopere mereu lucruri interesante. 

Multe dintre ele s-ar putea să fie adepte ale activităților precum yoga, meditație, ședințe de masaj cu cristale și astfel de lucruri. 

Femeia Fecioară – dragoste și sexualitate

Iubirea unei femei Fecioare este poezie în mișcare, un portret în devotament. Când acest semn de pământ profund romantic îți oferă inima, vrea să fie pentru totdeauna.

 Este greu pentru ea să trăiască într-o epocă modernă, întrucât aventurile de o noapte nu sunt deloc pentru ea. În schimb, preferă stilul clasic, în care este scoasă la o cină romantică la care i se oferă flori, apoi bărbatul o conduce acasă. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Iubește să discute cu partenerul sau potențialul partner despre lucruri profunde și urăște micile discuții din politețe. Întreab-o care este cel mai intim vis al ei și cum vede viața sau vacanța perfectă. Îți va vorbi ore în șir despre ideluri, vise și percepții asupra lumii. 

Relațiile la distanță care implică o mulțime de scrisori de dragoste, cadouri simbolice alese meticulos funcționează bine pentru această femeie, care ar putea prefera să-și dedice restul energiei carierei și timpului cu ea însăși. 

Pe termen lung, însă, o Fecioară își dorește ca partenerul ei să fie prezent acasă, unde să se poată simți confortabil împreună.

O Fecioară este, în general, destul de pretențioasă atunci când vine vorba de alegerea unui iubit. 

Acest lucru poate fi din cauză că femeile Fecioară sunt pregătite să fie singure pentru o lungă perioadă de timp, până să găsească parenerul perfect. 

Dar este cineva vreodată suficient de perfect pentru o femeie Fecioară? Uneori, aceste femei vor avea relații cu bărbați complet opuși stilului ei. 

Fecioarele ascund un libidou mare și sunt aventuroase în pat.  Extrem de loială și cinstită, o Fecioară va sta alături de tine la bine și la greu – și se va aștepta să faci la fel.

Poți avea încredere în femeia Fecioară?

Ca și cum ar fi fost un semn complet diferit de un bărbat Fecioară, femeia Fecioară poate fi de încredere sută la sută. 

Este prea inteligentă și prea loială ca să cedeze adulterului, iar moralitatea și natura ei timidă probabil nu îi vor permite să facă asta.

 Singurul lucru în care nu poți avea încredere este tăcerea ei, deoarece atunci când decide să nu vorbească, devine străină și „periculoasă' în deciziile sale. 

Nu are nevoie de nimeni în viața ei, dar de multe ori va face compromisuri și se va sacrifica pentru rămâne alături de partenerul pe care îl iubește.

Compatibilități 

Fecioară și Capricorn

Capricornul și Fecioara împărtășesc același element de pământ și pot fi o combinație minunată. Fecioara urăște surprizele și apreciază faptul că Capricornul este serios și muncitor. 

Fecioara și Capricornul se respectă și se admiră reciproc și de multe ori au atât de multe în comun încât relația lor de dragoste duce la căsătorie și familie.

Ca îndrăgostiți, Capricornului și Fecioarei le este ușor să își comunice nevoile sexuale, iar încrederea lor reciprocă face ca timpul lor în intimitate să fie satisfăcător pentru amândoi. 

Singura capcană de evitat în acest domeniu este tendința ca ambii să uite să își hrănească romantismul. Ambii trebuie să facă eforturi să se surprindă reciproc din când în când.

Fecioara si Rac

Racul este un semn de apă și tinde să se asocieze foarte bine cu Fecioara. Fecioara este rațională, Racul este emoțional, dar este dispus să asculte rațiunea, mai ales atunci când sfatul vine de la vocea calmă și blândă a unei Fecioare. 

În plus, Racii nu se simt deranjați de nevoia de control a unei Fecioare, deoarece îi face să se simtă mai în siguranță. 

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Din perspectiva Fecioarei, este plăcut să te simți îngrijit, hrănit, iubit și apreciat. Racul și Fecioara se apreciază cu adevărat unul pe altul.

 Acest lucru este ca un tonic pentru amândoi și atunci când își dau seama cât de norocoși sunt că s-au găsit unul pe celălalt, deseori găsesc că relația lor amoroasă ar trebui să treacă la următorul nivel. 

Fecioară și Taur

Fecioara și Taurul este o potrivire excelentă. Taurul este suficient de stabil pentru a calma unele ieșiri nervoase ale Fecioarei și tendințele îngrijorătoare. 

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Fecioarei îi place ca lucrurile să aibă o cale logică, urmând regulile, pas cu pas. În plus, și poate mai important pentru Fecioară și Taur, au aceeași abordare a sexului și a romantismului. 

Ambii sunt dispuși să aștepte până când totul este așa cum trebuie când vine vorba despre dragoste și sex. Elementul lor comun de pământ întărește relația dintre cei doi.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter