Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli: „Mama merge și acum să vândă la tarabă”

Publicat pe

Connect-R nu a avut mereu succesul pe care îl are astăzi. Artistul s-a născut într-o familie modestă și fără posibilități financiare prea mari. Poate destinul i-a zâmbit lui Connect-R, însă părinții lui au preferat să rămână aceiași oameni simpli.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Părinții lui Connect-R au rămas niște oameni simpli și muncesc din greu pentru a-și asigura traiul. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei.

Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Artistul a mărturisit că părinților lui le fac plăcere aceste activități.

Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli: „Mama merge și acum să vândă la tarabă'Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli: „Mama merge și acum să vândă la tarabă'

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte', a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, de la Prima TV, potrivit click.ro.

Connect-R a crescut într-o familie modestă

Connect-R nu a avut o viață prea bogată, însă a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus.

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…'

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:”Nu cred că realizați cât stres…”

Citește și: Scandal între Mircea Dinescu și Gabriel Liiceanu:„A apărut scandalagiul, mitocanul, poftangiul'

Citește și: Laurette, o viață amoroasă tumultuoasă.S-a lansat în showbiz în urma unui scandal sexual cu Ogică!

Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine', a mărturisit cântăreţul pe Instastory, la un moment dat.

Connect-R preferă să fie real

Connect-R a încurajat vedetele să expună și părțile mai puțin frumoase din viața lor, tocmai a le arăta fanilor că sunt reali și că viața lor nu este perfectă, așa cum majoritatea celor care îi urmăresc cred.

În plus, spune Connect-R, artiștii sunt responsabili de educarea generațiilor care vin, iar pentru ca acestea să nu se dezvolte acumulând complexe și frustrări, este bine ca vedetele să coboare cu picioarele pe pământ, să își dea seama de impactul pe care îl au și să renunțe la a afișa imaginea perfectă, familia și viața perfectă.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter