Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul "Vara nu dorm": "Mi se urcase succesul la cap, eu eram Dumnezeu"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Puțină lume reacționează probabil în fața numelui Ștefan Relu Mihalache, însă o țară întreagă a auzit de Connect-R și a dansat pe muzica lui incitantă. Interpretul iconicului hit „Eu vara nu dorm ne-a dezvăluit detalii despre viața sa personală și despre cum a gestionat perioada în care i se urcase faima la cap.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Să vorbim despre muzică, marea ta pasiune, povestește-ne cum a început totul. Ai spus într-un alt interviu că, atunci când erai copil, îți doreai să devii preot. Care a fost momentul în care ți-ai dat seama exact ce vrei să faci?

Totul a început în 97, când l-am descoperit pe Brunner, un băiat care făcea și avea multă muzică de afară. Avea și o formație de rap care se numea Delict. De la el am luat pofta asta, și ulterior am aflat că, punându-mi uniforma asta rap, care înseamnă blugi largi, căciuli și tot felul de accesorii, practic am devenit un mic supererou. Aveam ca o pelerină, practic tot acest fashion hip-hop, toată această cultură, plus faptul că eu cântam ușor agresiv.

Cum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul "Vara nu dorm": "Mi se urcase succesul la cap, eu eram Dumnezeu"/ EXCLUSIVCum s-a schimbat Connect-R după super hit-ul "Vara nu dorm": "Mi se urcase succesul la cap, eu eram Dumnezeu"/ EXCLUSIV

Connect-R: „Au reușit să-mi pună o mască de protecție'

Au reușit să-mi pună o mască de protecție, prin care oamenii nu mai puteau să vadă că eu eram, de fapt, un copil foarte emotiv și foarte sensibil. Acesta a fost primul lucru benefic pe care l-am descoperit în rap. Ulterior, a venit și un moment de coincidență în viziunea lumească, de fapt a fost un ghidaj de Sus, pentru că eram în mașină și mi-am auzit o piesă la Radio Contact, fără ca eu să fi trimis piesa la radio. Am aflat mai târziu, că, de fapt, printr-o conjunctură, cei de la radio fuseseră la un studio la care am înregistrat și au luat piesa de acolo. Atunci am zis că ăsta e un semn prin care Dumnezeu mi-a spus că trebuie să continui ce am început.

Când ai simțit că ai atins succesul, cu adevărat? Când ai simțit că numele tău spune tot și că nu mai e nevoie să te prezinți?

În 2012, când a apărut piesa „Vara nu dorm. Mergeai pe stradă și toată lumea știa piesa.

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:”E greu pentru că faci greșeli”/ EXCLUSIV

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Citește și: Designerul Philipp Plein a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă!Ce acuzații i-a adus

Connect-R: „Dumnezeu mustră, și a știut să mă mustre'

Apropo, a existat vreun moment când ți s-a urcat faima la cap, să zicem așa? Și, dacă da, cum ai reconsiderat totul?

Undeva după ce a ieșit piesa „Vara nu dorm, mi se urcase succesul la cap, în sensul în care nu mai eram foarte atent cu oamenii din jurul meu. Nu le mai acordam atenție, eram pionul principal, eu eram Dumnezeu, să zic așa.

Dar Dumnezeu are grijă întotdeauna, că așa scrie și în Sfânta Scriptură, că Dumnezeu mustră, și a știut să mă mustre, să dea cât să doară, să nu mă mai pot ridica. El nu dă mai mult decât poți să duci și mi-a arătat cine sunt eu, care sunt valorile mele reale, și uite așa am experimentat și extrema asta a faimei, a depersonalizării totale, dar, cu mila și ajutorul lui Dumnezeu, am revenit cu picioarele pe pământ și astăzi sunt aici.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Șerban Nițescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter