Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei: „A fost foarte frumos”

Publicat pe

Una dintre prezentatoarele emisiunii „Gașca Vorbește Lumea' își serbează ziua de naștere astăzi! George Burcea, iubitul acesteia, a avut o surpriză de proporții pentru sărbătorita Viviana Sposub, chiar la miezul nopții! Deși și-a petrecut ziua de naștere pe platoul emisiunii, alături de superba șatenă au fost cele mai importante persoane din viața sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este motiv mare de fericire în familia lui George Burcea și Viviana Sposub! Prezentatoarea TV își serbează astăzi ziua de naștere, iar în platoul emisiunii a fost o petrecere de zile mari. Deși George Burcea i-a făcut acesteia o mega surpriză încă de la miezul nopți, iar șatena s-a emoționat peste măsură, bărbatul i-a fost alături chiar și în cadrul matinalului pe care îl prezintă! Mai mult, actorul nu a fost singurul care a surprins-o pe Viviana Sposub de ziua ei.

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Ce mesaj a transmis Viviana Sposub de ziua Clarei, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. El n-a fost invitat la petrecere

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea: 'Chiar mă văd măritată'

Citește și: Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea: „Dragoste dimineața, la amiază și seara”

Viviana Sposub a primit un buchet imens de flori din partea colegilor săi de emisiune, care i-au și cântat „La Mulți Ani'. Ulterior, alături de George Burcea și-a făcut apariția în platoul „Vorbește Lumea' și Bianca Sposub, sora Vivianei. Cei doi s-au completat la perfecție, iubitul și sora oferindu-i Vivianei un tort și, ulterior, un buchet de flori. De altfel, prezentatoarea emisiunii a anunțat că aceasta nu este singura surpriză pe care George Burcea i-a pregătit-o de ziua ei!

Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei: „A fost foarte frumos'Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei: „A fost foarte frumos'

Cum a surprins-o George Burcea pe Viviana Sposub, de ziua ei

Viviana Sposub a povestit cum iubitul său a surprins-o chiar la 12 noaptea, de ziua ei. Actorul care este mai mare cu 9 ani decât partenera sa, i-a pregătit un moment emoționant folosindu-se de… trei gogoși! George Burcea a pus lumânări pe desertul cu pricina și le-a folosit sub formă de tort, în timp ce îi cânta tradiționalul „La Mulți Ani' iubitei sale.

Zic adevărul, da?! Ok, spun adevărul: aseară, la ora 00:00, a venit cu trei gogoși: două albe, una neagră și cu trei lumânări. Mi-a cântat la mulți ani și a fost foarte frumos, a cântat foarte frumos',  a declarat Viviana Sposub.

De altfel, sora vedetei a precizat că familia o iubește enorm pe „Vivi', dar nici George Burcea nu se lasă mai prejos: Este foarte iubită de familie și de George'.

Viviana Sposub, petrecere de pomină cu mulți invitați

De altfel, prezentatoarea de la ProTV a mărturisit că a organizat și o petrecere cu ocazia aniversării sale, care va avea loc în cursul acestei săptămâni. George Burcea a precizat că vor avea destul de mulți invitați, motiv pentru care costurile vor fi destul de ridicate, fapt care nu pare să îl deranjeze. Cei doi s-au cunoscut la „Ferma', iar actorul și prezentatoarea TV s-au îndrăgostit iremediabil, lucru pe care George l-a mărturisit și pe rețelele de socializare.

„La mulți ani celei mai dragi. Te iubesc!', a transmis bărbatul, pe rețelele de socializare. 

Cu privire la începutul relației lor, bărbatul a declarat: Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).'

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter