Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat: „Te iubesc!”

Publicat pe

Foarte multe persoane se întreabă dacă putem discuta despre un nou cuplu la Survivor România, dat fiind faptul că Albert Oprea și Simona Hapciuc au fost surprinși în ipostaze tandre. Mai mult decât atât, cei doi nu se sfiesc să își declare iubirea pe rețelele de socializare. Până și foștii lor colegi de competiție i-au felicitat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Surpriză de proporții pentru fanii Survivor România, care abia așteaptă apariția unui nou cuplu! Ei bine, se pare că Albert Oprea și Simona Hapciuc sunt în centrul atenției, pentru că apropierea dintre aceștia pare a fi mai mult decât o prietenie. Totul a pornit de la două fotografii postate de către Faimoasă, pe rețelele de socializare, în care apar ea și Albert, în timp ce se sărută reciproc pe obraz. Războinicul o îmbrățișează strâns pe focoasa blondină, care radiază de fericire.

Citește și: Simona Hapciuc, acuzații dure la adresa Elenei Marin de la Survivor: „Am încurajat o persoană atât de falsă'

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Citește și: Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani: „Am momente când o înțeleg”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Semnele de întrebare pe care cei doi le-au ridicat fanilor, culminează cu declarațiile de dragoste pe care Albert Oprea și Simona Hapciuc și le-au făcut reciproc. În dreptul fotografiei, fosta concurentă de la Survivor a scris: „Albert al meu', iar răspunsul bărbatului nu a întârziat să apară!

Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat: „Te iubesc!'Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat: „Te iubesc!'

 Albert Oprea, declarație de dragoste pentru Simona Hapciuc

Comentariul pe care Albert Oprea l-a lăsat în dreptul fotografiei postate de Simona Hapciuc a stârnit numeroase speculații. „Te iubesc!', i-a transmis fostul concurent din echipa Războinicilor, iar Faimoasa a continuat seria destăinuirilor, pe rețelele de socializare. „Eu te iubesc și mai mult', a scris Simona Hapciuc. Cu toate acestea, putem spune și că un alt concurent i-a dat de gol pe cei doi.

Alin Sălăjean a ținut morțiș să își felicite foștii colegi, cărora le-a transmis că aștepta cu nerăbdare prima fotografie cu Albert Oprea și Simona Hapciuc împreună. „Această poză o așteptam! Încântători', a dezvăluit „Buturuga', comentariul său fiind urmat de o inimioară. Simona Hapciuc a fost cea care l-a susținut pe Albert Oprea în timpul competiției Survivor, chiar dacă el făcea parte din echipa adversă.

Simona și Albert de la Survivor, mai apropiați decât s-ar fi crezut!

Deși nu interacționaseră prea mult în timpul Survivor România, Simona Hapciuc l-a susținut pe Albert Oprea și a postat în repetate rânduri mesaje de susținere pentru Războinic, pe conturile sale de socializare. Ulterior, după ce și tânărul a fost eliminat din competiție cu puțin timp înainte de marea finală, Simona a mărturisit că au vorbit foarte mult și au atins inclusiv subiecte sensibile, „de suflet'. Putem spune că Războinicul a început deja să aibă un impact semnificativ asupra deciziilor blondinei, dat fiind faptul că el a ajutat la redeschiderea contului ei de Instagram.

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă, cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a transmis Simona Hapciuc, în urma discuțiilor purtate cu Albert Oprea.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter