Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: "Speriată și îngrozită"

Publicat pe

Cristina Cioran a trecut prin clipe dificile, după ce a născut prematur. Vedeta trebuia să-și aducă fetița pe lume în luna septembrie, însă a născut mai devreme, la șapte luni de sarcină. Actrița a oferit primele detalii despre starea sa de sănătate, dar și a fetiței sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a trecut prin momente extrem de grele. Însărcinată în șapte luni, vedeta a adus pe lume o fetiță. Extrem de îngrijorată pentru micuța ei, ea le-a transmis fanilor să se roage pentru ea și fetița ei. Însărcinată la aproape 44 de ani, vedeta a devenit mamă în cursul zilei de duminică, dar a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț prin care a dat vestea că a născut prematur.

Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: "Speriată și îngrozită"Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: "Speriată și îngrozită"

Cum se simt Cristina Cioran și fiica ei

La o zi după anunț, Cristina Cioran a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și a micuței. Actrița a precizat că și-a mai revenit, însă cu puțin timp în urmă a fost speriată și îngrozită. În ceea ce o privește pe bebelușă a transmis că respiră singură și este nerăbdătoare să o vadă.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat', a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a născut duminică, înainte de termen, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Actrița a ajuns de urgență la spital, unde și-a adus micuța pe lume mai devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!' , a spus Cristina Cioran, de pe patul de spital.

Citește și: Ce tratament face Cristina Cioran în timpul sarcinii

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani:”Acest fibrom uterin…”

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă:„Nu vrem să respectăm…'

Cristina Cioran a fost diagnosticată cu fibrom uterin înainte de naștere

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, date fiind riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic.’, a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.

Tot atunci, vedeta a declarat că suferă de fibrom uterin, însă nu s-a arătat speriată de această problemă medicală.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece.’, este convinsă Cristina Cioran.

Cristina Cioran anunțase că va naște prin crezariană

Cristina Cioran anunțase deja că va naște prin cezariană. Chiar ea a anunțat în cadrul unei emisiuni TV.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare‘, a spus Cristina Cioran.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter