De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm...”

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se apropie cu pași repezi de ziua cea mare. Cei doi îndrăgostiți sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și așteaptă cu nerăbdare marele eveniment. Artistul a mărturisit că nu vor respecta toate tradițiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vor căsători în curând! Nimeni nu se aștepta ca nunta să aibă loc atât de repede, dar cei doi sunt deja pe ultima sută de metri cu pregătirile.

De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm...'De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm...'

Edward Sanda a dat câteva detalii despre cum va arăta marele eveniment și a dezvăluit faptul că nu vor respecta tradițiile, nici măcar nu vor avea nași.

De ce nu vor avea Cleopatra și Edward nași la nuntă

Probabil unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii va avea loc în curând. Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc intens pentru clipa în care vor deveni soț și soție.

Citește și: Când și unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda:

Citește și: Emoții pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre noua emisiune de la Antena Stars:

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit:

Marele eveniment va avea loc în luna august, după cum a declarat Edward Sanda. Artistul spune că este foarte emoționat: „Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit'.

Edward a mai spus, la Star Matinal, că la nunta lor nu vor exista nași. Artistul a explicat și motivul pentru care au făcut această alegere.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie'.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

După ce au avut o relație la distanță timp de un an și jumătate, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună, de curând, în București. Artista și-a terminat studiile în Republica Moldova și este pregătită pentru un nou capitol al vieții.

Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși‘, spunea Cleopatra pe Instagram.

Anul trecut, chiar de ziua Cleopatrei Stratan, Edward Sanda și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Bineînțeles că răspunsul a fost unul pozitiv, iar nunta va avea loc în această vară.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie: „A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti, a povestit Cleopatra Stratan. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter