Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Publicat pe

Jador și-a cumpărat casa mult dorită! Cântărețul și-a achiziționat o locuință și este fericit că și-a îndeplinit poate cel mai mare vis al său. Totuși, Jador a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru casa pe care a cumpărat-o în București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai mari visuri de-ale lui Jador a fost achiziționarea unei case. Artistul și-a dorit foarte mult să aibă propria lui locuință, iar acum visul lui s-a transformat în realitate. Acesta vorbea constant despre dorința de a-și cumpăra o casă. Acum că a bifat acest aspect, Jador se gândește la următorul pas, ci anume îndemereiea unei familii.

Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costatJador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea 'Să trăiești, să ai casă în București', uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar', a spus Jador la Antena Stars.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat:”Tot el e singurul care…”

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:„187 de zile în care…'

Cât l-a costat pe Jador casa visurilor lui

Jador și-a achiziționat un penthouse, iar pentru casa visurilor sale, artistul a scos din buzunar o sumă impresionantă de bani.  Este vorba despre 300.000 de euro. Jador a mărturisit că a muncit din greu pentru a ajunge să își cumpere această casă. El a dezvăluit că se ascund în spate multe nopți nedormite, în care a muncit continuu pentru a devenit cine este astăzi.

Nu dormi nopți la rând, dacă vrei să ai o căsuță, dacă vrei să ai ce îți dorești, să ai mașină la poartă ce își dorești tu, dacă vrei să ai casa pe care ți-o dorești tu, trebuie să muncești, să alergi', a mai spus Jador, potrivit cancan.ro.

„Aveam 6-7 iubite în paralel’

Se pare că Jador a fost dintotdeauna un cuceritor. Cu toții știm că este dorit de un număr mare de domnișoare de când a devenit cunoscut, însă artistul a fost un Don Juan chiar și în adolescență.

Cântărețul a povestit că în vremea liceului s-a întâmplat să aibă și câte 6-7 iubite în același timp. Jador era nevoit să folosească același apelativ pentru toate ca să nu le încurce.

„Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc‘, a povestit Jador.

Chiar dacă era dorit de atât de multe tinere, inima lui Jador era la o singură fată. Artistul a povestit și ce sacrificiu a făcut ca să se poată întâlni cu ea, deși tânăra era într-o relație la acel moment.

Îmi aduc aminte că o dată am mers 7 kilometri pe jos să mă întâlnesc cu ea. După ce m-am întâlnit cu ea am mers 7 kilometri la întors. Și ea avea iubit, dar eu tot o iubeam. Eram mic, eram prost‘, a mai adăugat cântărețul.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă