Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor. Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Antonescu, fostă concurentă la Survivor, este de părere că Elena merita 100% să câștige Survivor. Jumătatea trupei Andre susține că Elena Marin este o bună sportivă și, în plus, a îndurat timp de jumătate de an multe nedreptăți și răutăți. Din păcate, însă, Elena Marin a fost elimată aseară, de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine credeai că are cele mai mari șanse să câștige?

Dacă mă întrebi care cred că este persoana care ar merita sută la sută să câștige, aceea este Elena. Pe lângă faptul că este foarte bună pe traseu, a și rezistat tuturor nedreptăților, răutăților, injuriilor aduse, fără a riposta în vreun fel, fără a jigni, fără a răspunde cu aceeași monedă. Și asta nu pentru pentru că este o persoană falsă, ci doar pentru că așa este ea și în viața de zi cu zi!

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor. Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIVAndreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor. Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Andreea Antonescu: „Am încercat să o ridic psihic pe Elena'

I-ai spus ceva anume, înainte să pleci? Care au fost ultimele cuvinte
pe care le-ați împărtășit?

Cât am stat acolo, am încercat s-o ridic psihic pe Elena, am încercat să fac același lucru și cu Moroșanu, deoarece am considerat că ei meritau să ajungă în finală! Eu știam că voi fi acolo doar pentru o perioadă de timp determinată, fiind conștientă de partea sportivă, care nu a fost punctul meu forte!

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:”Am fost avertizată că există riscul…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.Suma era una modestă

Citește și: Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei.Ce mesaj deocheat i-a transmis

Citește și: Cine va lipsi de la parastasul de 4 ani pentru Denisa Răducu:„Vom face și în Spania o slujbă'

În permanență i-am spus că este mult mai puternică decât își imaginează, că merită să vină acasă cu trofeul, să nu asculte în jur, să plece atunci când o deranjează anumite cuvinte, situații. Și, mai presus de orice, să fie conștientă că toate aceste lucruri i se întâmplă pentru simplul motiv că este o competitoare importantă pentru cei de acolo care, dându-și seama că poate fi una dintre câștigătoare, au atacat-o acolo unde au simțit că pot…
din punct de vedere psihic.

Andreea Antonescu: „Viața m-a învățat să nu-mi fac planuri!'

Pe final, pentru că mai sunt încă două luni de vară, spune-ne, te rog, planurile tale, atât pe plan personal, cât și profesional. Vei fi o fată cuminte sau… nu prea?

Sunt pregătită pentru o vară fierbinte, am piese de lansat, plec în State, am concerte! Dacă voi fi sau nu o fată cuminte vom vedea la sfârșitul verii… Viața m-a învățat să nu-mi fac planuri!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter