Cine va lipsi de la parastasul de 4 ani pentru Denisa Răducu: „Vom face și în Spania o slujbă”

Publicat pe

Se împlinesc patru ani de când Denisa Răducu a încetat din viață, iar familia regretatei cântărețe se pregătește de organizarea parastasului. Totuși, la parastas nu va fi prezentă toată familia Denisei Răducu. Soțul surorii cântăreței, Florian, a vorbit despre planurile pentru parastas, dar și despre motivul pentru care nu va fi toată familia prezentă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Peste două săptămâni, se împlinesc patru ani de zile de când Denisa Răducu a încetat din viață. Având în vedere acest lucru, familia regretatei artiste s-a apucat de pregătirea parastasului. Totuși, din nefericire, la parastasul pregătit în memoria regretatei Denisa Răduca nu va fi prezentă toată familia. Florian, soțul surorii Denisei Răducu, a declarat că el și soția lui, Adelina, nu vor putea ajunge în România din cauza locului de muncă.

Din păcate noi nu vom putea ajunge în România în acea perioadă. Și eu și Adelina lucrăm și nu avem cum să ne luam liber în acea perioadă', a spus Florian, pentru Fanatik. Totuși, chiar dacă nu vor fi prezenți, Florian și Adelina sunt la curent cu toate planurile pentru organizarea parastasului Denisei Răducu.

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:„E prima după atât de mult timp'

Citește și: Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte:”Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…”

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului:„Am plâns în fiecare zi'

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri:„Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos'

Se împlinesc 4 ani de la moartea Denisei Răducu

Parastasul organizat la patru ani de la moartea Denisei Răducu va avea loc atât la Ștefănești, localitatea unde s-a născut artista, dar și locul unde se află mormântul acesteia, cât și în Spania. Chiar dacă nu pot să ajungă în România, Florian și Adelina s-au gândit să facă o pomană în Spania în memoria Deniei Răducu.

La Ștefănești, din ce am vorbit, vor face împreună socrii mei un parastas. Nu va fi mare lucru, dar se vor respecta datinile creștinești. Așa vom face și noi, aici, în Spania, vom da de pomană, vom face o slujbă, așa cum e creștinește', a mai declarat soțul surorii Denisei Răducu perntru sursa citată anterior.  

Când are loc parastasul Denisei Răducu

Parastasul Denisei Răducu va avea loc peste o săptămână, iar Florian a declarat că se fac pregătiri pentru eveniment la mormântul artistei. Acesta a mai specificat că locul de veci al Denisei este îngrijit, având în vedere că părinții acesteia merg foarte des la cimitir.

Se pun flori, se mai adună buruienile, totul va fi aranjat așa cum trebuie. Oricum, mormântul este îngrijit bine, mama Denisei merge pe acolo foarte des, la fel și tatăl ei. Alții, fani sau colaboratori, mai rar, deși mai apar din când în când buchete de flori acolo', a mai explicat Florian.

Ce s-a întâmplat cu apartamentul Denisei Răducu

Florian și Adelina vor veni în România în luna august și vor organiza o reuniune de familie. În plus, cei doi își doresc să să meargă și la mormântul Denisei Răducu pentru că „vrem să mai facem niște lucruri acolo'.

Vom merge la mormânt, vrem să mai facem niște lucruri acolo. Oricum, atunci când venim în țară, pentru asta venim, să ne ocupăm de familie, de tot ce înseamnă apropiați. Sunt aproape doi ani de când nu am mai ajuns acolo', a mai spus Florian.

De asemenea, acesta a vorbit și despre ce s-a întâmplat cu apartamentul pe care-l cumpărase Denisa Răducu. Locuința a rămas neschimbată și nimeni nu a mai intrat în apartament de doi ani de zile.

De doi ani încoace nimeni nu a mai intrat în apartament. Oricum, totul este neatins, este exact așa cum arăta în vremea în care a murit Denisa. Adelina a decis să nu schimbe nimic, oricum acolo vom locui când vom sta în București. În rest, am decis să nu îl închiriem, să nu facem asemenea lucruri. Oricum va rămâne nepoatelor Denisei', a mai spus Florian.

„Totul va arăta așa cum și-ar fi dorit Denisa'

Pe de altă parte, casa pe care Denisa Răducu o avea la Ștefănești a trecut prin reconstrucții masive. Mai exact, Adelina și soțul ei au investit în jur de 100.000 de euro în casa respectivă, pe care au reconstruit-o așa cum și-ar fi dorit regretata cântăreață. Florian a declarat că el și Adelina se vor muta acolo la bătrânețe.

Totul va arăta așa cum și-ar fi dorit Denisa. Cheltuielile totale, cred eu, așa estimativ, vor depăși 100.000 de euro. Dar acolo, totuși, dacă vom avea zile, ne vom muta la bătrânețe', a mai spus Florian.

Sursa Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter