Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu: „E prima după atât de mult timp”

Publicat pe

La 4 ani de la tragicul deces al Denisei Răducu, familia acesteia a dat prima petrecere. Deși nu le-a fost ușor, apropiații regretatei cântărețe au dezvăluit că evenimentul le-a fost dedicat nepoțelelor ei, care au împlinit cinci ani. Anul acesta, familia Denisei Răducu își dorește să organizeze un parastas mare, pentru a o comemora cum se cuvine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu 4 ani, Denisa Răducu înceta din viață. La vremea respectivă, în întreaga presă apăruse informația că solista, în vârstă de doar 27 de ani, a trecut în neființă din cauza unei ciroze hepatice. La momentul decesului, se zvonește că Denisa Răducu ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme, iar familia a fost devastată.

Mulți ani după decesul artistei membrii familiei sale nu s-au putut bucura de evenimentele speciale așa cum se cuvine. Iată că în urmă cu doar câteva zile, la aproape 4 ani de la moartea cântăreței, aceștia au depășit momentele dificile și au organizat prima petrecere. Aceasta le-a fost dedicată nepoțelelor artistei care au împlinit 5 ani.

Citește și: Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu: „Am luat virusul de la dentist!”

Citește și: Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte: „Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu, la 4 ani de la moartea ei. Cine a moștenit totul

Citește și: Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis: 'Îmi cerea…'

Familia pregătește un parastas mare pentru Denisa Răducu

Petrecerea a fost organizată de Adelina, sora Denisei Răducu, în cinstea aniversării de 5 ani a fetițelor ei. Cumnatul regretatei artiste a dezvăluit că acesta a fost primul eveniment de genul din familia lor, de la moartea Denisei.

'Fetițele cele mici au împlinit cinci ani și am organizat o mică petrecere. E prima după atât de mult timp… Le-am adus un tort, au fost câțiva amici, câțiva copii, prieteni de-ale lor, și s-au bucurat și ele, sunt destul de mari să înțeleagă că petrecerea le-a fost dedicată', a declarat Florian, cumnatul Denisei Răducu, pentru Fanatik.ro.

Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu: „E prima după atât de mult timp'Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu: „E prima după atât de mult timp'

Mai mult decât atât, după petrecerea nepoțelelor ei, sora și cumnatul solistei vor să îi organizeze acesteia un parastas la care să participe toată familia.

'Anul trecut nu a fost posibil să venim în țară să facem parastas pentru Denisa. Anul acesta, sperăm noi, lucrurile vor fi mai simple și nu ne va mai încurca pandemia. Vrem să adunăm toată familia, așa cum e creștinește, și să facem pomana Denisei cum trebuie.', a mai precizat cumnatul Denisei Răducu, pentru sursa citată anterior.

Cumnatul Denisei Răducu, despre comemorarea artistei: „Am vorbit cu rudele, cu toții vor să participe'

Adelina și Florin deja s-au apucat de organizarea acestui eveniment, pentru că sunt multe detalii pe care cei doi trebuie să le pună la punct până în luna iulie a acestui an. Deși cei doi locuiesc în Spania, vor să organizeze totul în Ștefănești, acolo unde s-a născut Denisa Răducu.

'Am început să punem la punct tot ce este necesar pentru ca lucrurile să se desfășoare așa cum ne dorim. Am stabilit meniul, locul, am vorbit cu rudele, cu toții vor să participe.', a adăugat cumnatul Denisei Răducu.

Sursa FOTO: Facebook & Fanatik.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter