Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu: "Am luat virusul de la dentist!"

Publicat pe

Gherghina Stancu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din zona Argeșului, a dezvăluit recent că suferă de afecțiunea din cauza căreia și-au pierdut viața și Ileana Ciuculete, dar și Denisa Răducu…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gherghina Stancu, artista de muzică populară care în urmă cu 14 ani a devenit faimoasă când i-a compus o odă lui Traian Băsescu, a povestit recent drama prin care trece din cauza unei boli teribile.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: „E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Gherghina Stancu, o vindecare miraculoasă

Artista, care suferă de hepatita C, susține că a contractat boala din cabinetul dentistului că a contractat această boală de la dentist și că, ani de zile, viața ei a fost în pericol. Spre deosebire însă de Ileana Ciuculete, Gherghina Stancu a început tratamentul mai devreme și a reușit să se vindece…

'Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit.

Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu: "Am luat virusul de la dentist!"Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu: "Am luat virusul de la dentist!"

Și am avut șansa de a descoperi la timp. Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele. La un moment dat, au ieșit negativi acei markeri, cred că am avut parte de o vindecare miraculoasă', a povestit Gherghina Sancu pentru starpopular.ro.

Citește și: Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: „Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”

Cântăreața lui Traian Băsescu

În anul 2006, Gherghina Stancu a devenit cunoscută de o țară întreagă, după ce i-a compus o odă președintelui Traian Băsescu, proaspăt ales în funcție. Mai mult, interpreta de muzică populară a înregistrat piesa, ce poartă numele 'Biruința lui Traian' (Biruința a fost nava pe care a fost comandant), pe un CD și i l-a trimis acestuia la Cotroceni.

'Îmi place mult de domnul Băsescu, pentru că este un bărbat puternic, mai puternic decât alți președinți. I-aș fi cântat și lui Iliescu, dar nu-mi plac bărbații moi. Așa sunt eu', povestea lavremea respectivă Gherghina Stancu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter