Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea: "Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior"

Publicat pe

Fulgy s-a răzgândit în privința lui Alex Velea! După ce le-a cerut scuze public Antoniei și artistului, fiul Clejanilor vine cu noi declarații neașteptate. Continuă seria acuzațiilor, menționând că i-ar fi făcut „manevră' cu permisul de conducere. Fulgy a făcut în spațiul public amenințări foarte grave la adresa lui Alex Velea, care ar trebui să le dea de gândit tuturor și în special părinților lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy răbufnește din nou la adresa lui Alex Velea. Scandalul se aplanase și tensiunile păreau că s-au risipit între cei doi. Fiul Clejanilor și-a cerut scuze public față de artist și totul indica faptul că cei doi au îngropat securea războiului.

Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea: "Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior"Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea: "Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior"

Fulgy: „Mi-a făcut manevră Velea cu permisul de conducere'

Fulgy, însă, lovește din nou și face declarații neașteptate despre Alex Velea. A subliniat, din nou, că Alex Velea ar fi consumat „iarbă' cu el și l-a acuzat pe artist că i-ar fi făcut manevră cu permisul de conducere. Mai mult, fiul Clejanilor susține că, în cazul în care l-ar da în judecată pe artist ar avea știg de cauză. Fulgy a făcut acuzații extrem de grave în spațiul public, iar amenințările lui ar putea constitui probe în instanță, în cazul în care Alex Velea s-ar hotărî să-l acționeze în judecată.

„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?' și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă', și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la …, în zona în care nu poate. (…)

Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații? (…) Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie', a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Citește și: Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat:'Am început și în mașină să am alarmă!'

Citește și: Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy:'Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului sunt o strategie de marketing'

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.Suma era una modestă

Citește și: Bianca Comănici a pierdut procesul cu Nelson Mondialu:„Sunt șocată. Am dat mulți bani'

Fulgy: „Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine o să-l bag în cărucior'

Fulgy nu s-a oprit aici și l-a amenințat public pe Alex Velea. A spus răspicat că nu i se pare corect ceea ce i s-a întâmplat lui, că a stat 29 de zile chinuit, în timp ce artistul nu a pățit nimic. În cazul în care s-ar mai întâlni, fiul Clejanilor a subliniat că „îl bagă în cărucior' pe artist.

„Să-mi trăiască familia mea de nu mă duc și la pușcărie pentru adevăr. Alex Velea avea iarbă, eu aveam iarbă, că știe toată lumea că eu am droguri la mine, dar Alex Velea n-a pățit nimic, iar eu am stat chinuit 29 de zile în loc să mă bucur de viață. Nu mi se pare corect. Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine vreodată în viața lui o să-l bag în cărucior', a adăugat el.

Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea

Recent, Fulgy a ținut să-și ceară scuze pentru scandalul care a luat naștere, în care au fost implicați Antonia și Alex Velea. Fiul Clejanilor a dat vina pe alcool, menționând că a aruncat cu vorbe „în stânga și în dreapta’, însă a recunoscut că este cale lungă de la vorbe la fapte.

‘Am avut afirmații către Alex Velea și mi le susțin în continuare pentru că în seara în care mi s-a luat permisul am venit de la studioul lui unde s-au confirmat substanțe interzise. Restul scandalul a pornit din cauza presei pentru că el a scos o piesă și presa a zis că pentru mine a fost. Alex Velea a recunoscut că nu pentru mine era. Eu fiind sub influența alcoolului și separat de certurile pe care le mai aveam am vorbit prost și am aruncat în stânga și dreapta cu vorbe, dar de la vorbe la fapte e cale lungă. Am deci să las trecutul în spate și să merg mai departe…

Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei pentru că ne iubește o țară întreagă, a spus Fulgy.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter