Horoscop 8 iulie 2021. Leii iau decizii radicale în dragoste

Publicat pe

Horoscop 8 iulie 2021. Leii simt că a venit momentul să rupă pisica-n două și să ia decizia pe care o tot cântăresc de o perioadă bună de timp. Nu mai sunt fericiți de ceva vreme în relația cu partenerul, dar au tot dat șanse peste șanse și nimic nu s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 iulie 2021. Berbec

Astăzi Berbecii ori semnează un contract, ori fac curăţenie în anturaj, ori încep o dietă, un regim alimentar diferit. Cert este că veţi lua hotărâri foarte bune privind viaţa voastră. La locul de muncă va trebui să fii foarte atent, peste tot vor fi ochi și urechi. Încercați să găsiți un echilibru între inimă și minte. Pe parcursul zilei de astăzi, simțiți să cauți dragostea

Horoscop 8 iulie 2021. Taur

Taurii intră în posesia unor informaţii legate de un nou job, o funcţie mai bună sau un proiect. Iniţiativa este cheia, iar dacă există neînţelegeri în raport cu un şef, încercaţi să nu lăsaţi să vă afecteze. Dacă doriți să urmați o dietă, continuați, dar nu vă așteptați să purtați două mărimi mai puțin peste noapte.

Horoscop 8 iulie 2021 Gemeni

Şi Gemenii au planuri mari în carieră, dar momentan caută aliaţi pentru a le pune în practică. Încercaţi să vorbiţi cu cei din anturajul vostru, pentru că vă pot pune în legătură cu persoanele potrivite. Astăzi va trebui să lucrați de două ori mai mult dacă doriți să vă terminați toate activitățile. Evitați să luați decizii rapide.

Horoscop 8 iulie 2021. Rac

Dacă Racii vor să înainteze o cerere sau să ceară nişte drepturi, este o zi foarte bună să se implice. Dar… acasă este nevoie de prezenţa şi dedicarea voastră, aşa că nu neglijaţi persoanele iubite, potrivit observatornews.ro. Nu uitați să mergeți la medic pentru a vă colecta ultimele analize.

Horoscop 8 iulie 2021. Leu

O discuţie profundă cu nişte prieteni sau rude s-ar putea să scoată la iveală traume din trecutul Leilor. Este momentul să vă confruntaţi cu ele şi să scăpaţi de blocajele pe care le aveţi. Este timpul să luați decizii radicale în privința jobului, dar și în viața privată! Nu sunteți fericiți nici într-un loc, nici în altul, așa că nu mai amânați inevitabilul!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop 8 iulie 2021. Fecioară

Nativii Fecioară s-ar putea să fie vizitaţi de o persoană care să le întoarcă lumea cu susul în jos, dar în sensul bun. O să şi discutaţi prin telefon, pe email sau prin reţelele de socializare cu mulţi oameni pentru că sunteţi avantajaţi în comunicare.

Horoscop 8 iulie 2021. Balanță

Balanțele pot crea azi alianţe, parteneriate, asocieri importante pentru viitorul lor, iar o promovare la job nu este exclusă. Eforturile tale de a-ți îmbunătăți bunăstarea dau roade și te vei bucura de un dinamism semnificativ. 

Horoscop 8 iulie 2021. Scorpion

Pentru Scorpionii se anunţă o călătorie, fie în interes de serviciu, fie pe plan personal. Astrele chiar vă recomandă să nu anulaţi planurile indiferent de starea vremii sau mici obstacole. Pe de altă parte, emoțional trăiești un roller coaster. Nu mai ține cont de gura lumii!

Horoscop 8 iulie 2021. Săgetător

Azi Săgetătorii au de luat hotărâri majore privind o relaţie de iubire sau o colaborare la serviciu. Dacă nu sunteţi hotărâţi, bazaţi-vă pe instinctul vostru. Cei singuri vor trebui să facă față unor eșecuri în dragoste, mici dezamăgiri, dar se vor descurca bine. Nu moare nimeni din asta! Nu este tocmai cea mai bună zi a dvs., dar lucrurile se vor îndrepta spre finalul zilei.

Horoscop 8 iulie 2021. Capricorn

Capricornii vor ieşi în evidenţă prin calităţile de organizator, pentru că dau dovadă de un leadership excelent. Şi comunicarea vă ajută în cadrul unor întâlniri oficiale. Mesajul cu care trebuie să rămâi astăzi este că egoismul, în anumite momente, nu este negativ. Tu iei toate problemele tuturor și vin să se prăbușească peste tine.

Horoscop 8 iulie 2021. Vărsător

Nativii Vărsător încheie ceva azi. Ori un proiect, ori un loc de muncă. Dacă simţiţi că aveţi nevoie de odihnă, nu ezitaţi să eliminaţi factorii de stres din viaţa voastră. Este o zi potrivită pentru planuri și organizare. Veți fi concentrați și veți finaliza multe lucruri într-un timp scurt.

Horoscop 8 iulie 2021. Pești

Iar Peștii au de rezolvat niste chestiuni birocratice care le-au trecut cu vederea. Ar fi bine să nu le mai amânaţi. Alungă minciuna că „începi luni', începe de astăzi să investești în sănătatea ta. Azi este timpul! Toată ziua va fi marcată de întâlniri neașteptate, care vă vor încărca cu multă energie pozitivă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter