Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmis

Publicat pe

Fulgy nu mai contenește să uimească prin acțiunile sale. Recent, acesta și-a manifestat interesul față de Andra Volos, fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Ce-i drept, tânăra este foarte frumoasă și atrăgătoare, iar săgeata lui Cupidon pare că l-a lovit pe Fulgy, care încearcă să-i atragă atenția Andrei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy nu se lasă și își dorește să uimească din nou pe toată lumea. De când a izbucnit scandalul cu droguri, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani atrage din ce în ce mai mult atenția. De data aceasta, tânărul și-a manifestat interesul față de Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, de la Kanal D, și fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmisFulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmis

Nimeni nu poate nega faptul că Andra Volos este o femeie frumoasă și foarte atrăgătoare, care, cu siguranță, frânge inimile multor bărbați. Printre cei cărora le-a atras atenția fosta concurentă de la Puterea Dragostei se numără și Fulgy, care încearcă să o facă să-l remarce.

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea:„Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior'

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri:„Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos'

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cuplu la Survivor.Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica Marilena

Fulgy a pus ochii pe Andra Volos

În urmă cu câteva zile, Andra Volos a publicat o fotografie pe Instagram. Aceasta era îmbrăcată cu un compleu lejer format dintr-o cămașă și pantaloni de culoare nude, de același material. Ei bine, printre cei care i-au lăsat comentariu Andrei Volos la respectiva fotografia s-a numărat și Fulgy. Acesta i-a scris un mesaj pe jumătate în spaniolă și pe jumătate în română.

Fulgy i-a transmis Andrei Volos că și-ar dori să o cunoască în fiecare zi.

Domnișoara se ascunde foarte mult, cunoscu-te-as zi de zi', i-a transmis Fulgy Andrei Volos.

Fulgy: „Nu vreți să știți ce înseamnă să fii legat'

Fulgy a trecut prin clipe cumplite și a vorbit deschis despre ele, amintind chiar despre un episod în care a stat legat de pat. Acesta le-a transmis tuturor să nu consume substanțe interzise niciodată

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă drogați pentru că Dumnzeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu drogați. Spuneți NU drogurilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei.

Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună‘, a transmis Fulgy.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter