Andreea Raicu, primele declarații despre o posibilă sarcină: "Visul meu e să rămân însărcinată și să nu știe nimeni"

Publicat pe

Andreea Raicu a fost în vacanță în Grecia, de unde s-a întors cu o stare de spirit excelentă. Vedeta este îndrăgostită, iar Cătălin Măruță a observat imediat cum strălucește de fericire. Ei bine, Andreea Raicu fost întrebată despre o posibilă sarcină și iată ce a răspuns!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este o femeie discretă și preferă să țină lucrurile personale pentru ea. Invitată în emisiunea „La Măruță', vedeta nu a scăpat de întrebările incomode ale celebrului prezentator.

Andreea Raicu, primele declarații despre o posibilă sarcină: "Visul meu e să rămân însărcinată și să nu știe nimeni"Andreea Raicu, primele declarații despre o posibilă sarcină: "Visul meu e să rămân însărcinată și să nu știe nimeni"

Cătălin Măruță a vrut să afle cât mai multe detalii despre relația Andreei Raicu, dar și despre o posibilă sarcină. Declarațiile vedetei l-au luat prin surprindere pe prezentatorul TV.

Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină

Proaspăt întoarsă din vacanța din Grecia, Andreea Raicu a fost luată la întrebări de Cătălin Măruță cu privire la o eventuală sarcină.

Cei doi au avut un dialog spumos, în care vedeta a mărturisit că se simte pregătită să devină mamă. Andreea Raicu a avut un răspuns pe măsura insinuărilor lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: Ai ceva să ne zici?

Andreea Raicu: Întreabă-mă.

Cătălin Măruță: Păi dacă te întrebi zici că îți pun mereu aceleași întrebări și te eschivezi.

Andreea Raicu: Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști.

Cătălin Măruță: Eu cred că ai fi o mămică minunată.

Andreea Raicu: Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte.

Cătălin Măruță: „Vrei să naști la TV?'

În continuarea replicilor, Andreea Raicu a dezvăluit ce-și dorește cel mai mult atunci când vine vorba despre o posibilă sarcină.

Vedeta vrea ca nimeni să nu știe că este însărcinată până în momentul în care va naște. Cât despre burtica de acum, Andreea Raicu spune că a mâncat un pic mai mult în vacanță.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Raicu.

Citește și: Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani:

Citește și: Cine va lipsi de la parastasul de 4 ani pentru Denisa Răducu:

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea:

Cătălin Măruță: Dar ne promiți că atunci când va fi, vei veni să povestim.

Andreea Raicu: Să nasc?

Cătălin Măruță: Vrei să naști la Tv? Nu, să ne povestești când rămâi însărcinată.

Andreea Raicu: Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani

Mulți s-au întrebat de ce Andreea Raicu, până la 43 de ani, nu s-a căsătorit niciodată și nu a devenit mamă. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei, aceea în care s-a confruntat cu depresia. Andreea Raicu spune că tocmai faptul că ajunsese la 30 de ani și toată lumea o tot întreba când are de gând să se mărite este motivul pentru care a fost nevoită să meargă la psiholog.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok!'

Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta’, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu a continuat să se confeseze și a spus că, la un moment dat, era obsedată să se mărite, însă anii au trecut și a înțeles că nu este sănătos să facă din căsătorie un scop. Vedeta își dorește să aibă parte de o relație echilibrată și de o familie, însă nu vrea să obțină aceste lucruri cu orice preț.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter