Cuplu la Survivor. Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica Marilena

Publicat pe

Andrei Ciobanu, fost concurent de la Survivor, și-a găsit fericirea în brațele Războinicei Marilena, după ce în trecut a mai încercat o relație cu o altă concurentă Survivor, Karina. Marilena și Andrei și-au ținut relația ascunsă până de curând, iar în momentul în care au dezvăluit că se iubesc au fost copleșiți cu felicitări de către fani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ciobanu, din primul sezon Survivor a publicat recent o fotografie cu Marilena, concurenta care a participat la Survivor 2021. Mult timp cei doi au ținut ascunsă povestea lor de dragoste, dar odată ce a devenit serioasă legătura lor au simțit că este momentul să împărtășească și cu fanii ceea ce trăiesc.

Cuplu la Survivor. Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica MarilenaCuplu la Survivor. Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica Marilena

Iubirea apare atunci când nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot!”, a scris Andrei Ciobanu în dreptul unei fotografii postate pe Instagram, în care apare alături de Marilena.

'Vreau să vă zic că-n ultimele zile am fost foarte fericit și de o perioadă sunt foarte fericit și cred că se vede asta pe chipul meu. O să vad mai multe detalii din viața mea', a mai spus Andrei.

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor’/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a Luminiței Gheorghiu.Fiica de 6 ani a murit în timp ce ea se pregătea pentru Moromeții

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:„Mi-au spus că voi rămâne desfigurat’

Andrei Ciobanu a fost implicat într-un triunghi amoros la Survivor

Conditiile dificile de supraviețuire din jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul Survivor România, leagă prietenii frumoase între concurenții care împart luni de zile aceleași greutăți. Pentru cei de acasă, momentele pasionale difuzate cu Andrei Ciobanu și Karina Fetica, din echipa Războinicilor, a fost un motiv în plus să spere la un final fericit de poveste.

Și chiar așa a fost! Andrei și Karina au devenit oficial iubiți, după participarea la Survivor, dar relația nu a durat mult timp. Puțini, însă, sunt cei care știu că tânărul a avut o relație și cu Alice, o altă concurentă.

Colac pespe pupăză, Andrei și Karina își făcuseră și făcut planuri de nuntă! Iar pentru marele eveniment, blondina a ales-o domnișoară de onoare chiar pe… Alice.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter