Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii. Are doi copii de 27 și 31 de ani

Publicat pe

Tudor Petruț, cunoscutul actor care a jucat rolul lui Șerban în „Liceenii' s-a revăzut cu Ștefan Bănică și Oana Sîrbu. Acesta a povestit cum a decurs întâlnirea, dar a dat și câteva detalii despre viața sa de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fanii lui Șerban din „Liceenii' au avut parte de un moment de bucurie. Tudor Petruț a avut o întâlnire de excepție cu Ștefan Bănică și cu Oana Sîrbu, pe care a caracterizat-o în cel mai frumos mod posibil.

În cadrul unei emisiuni televizate, actorul a povestit și despre cum arată viața sa acum, el locuind de zeci de ani în Statele Unite, unde și-a reînceput viața de la zero.

Tudor Petruț: Oana Sîrbu e o dulceață de om

Tudor Petruț a explicat că în fiecare an când vine în țară obișnuiește să se vadă cu colegii din „Liceenii'. De această dată a avut parte de o reîntâlnire emoționantă cu Ștefan Bănică și Oana Sîrbu.

Deși se bucură că s-au revăzut, actorul mărturisește că îl întristează faptul că nu a reușit să se întâlnească cu toți foștii colegi. Tudor Petruț a mărturisit că a fost, însă, o plăcere să se revadă cu Ștefan Bănică și cu Oana Sîrbu, pe care a descris-o cum nu se putea mai frumos.

Citește și: Fotografie rară cu protagoniștii din Liceenii.

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii”:

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit.

Citește și: Roxana Vancea are o sarcină cu probleme:

Oana Sîrbu e o dulceață de om. Săptămâna trecută am fost cu ea și cu Ștefan. Ne-am întâlnit și am depănat amintiri ca de obicei', a spus Tudor Petruț.

Actorul a povestit și că cei doi băieți ai săi au urmărit „Liceenii', însă nu au înțeles nimic, deși vorbesc limba română: „Când au văzut filmul nu au înțeles nimic. Singura întrebare pe care mi-a pus-o Alexandru a fost de a luat băiatul ăla brunet fata. I-am zis că așa a fost scris în scenariu. Copiii mei vorbesc românește, deci nu asta ar fi o problemă, dar vis a vis de partea istorică a filmului, bănuiesc că pentru ei a fost extrem de interesant'.

Cum arată acum viața lui Tudor Petruț

Tudor Petruț s-a mutat în Statele Unite în urmă cu aproape 30 de ani, loc în care și-a reînceput viața. Actorul nu mai ajunsese în România în ultimii doi ani din cauza pandemiei, dar s-a reîntors acum pentru a-și vedea mama.

Stau în Los Angeles de aproape 30 de ani și am venit să-mi văd mama. Au trecut doi ani totuși și am fost îngrijorat și m-am bucurat foarte tare că e sănătoasă, că a trecut cu bine prin toată perioada asta care a fost grea pentru noi toți și noi. Nu am avut cum să o încurajăm decât prin telefon'.

Actorul s-a recăsătorit cu o româncă, este tatăl a doi băieți mari, născuți și crescuți în America.

Am doi băieți mari de 31 și 27 de ani. Amândoi s-au lansat foarte bine în afaceri. Sper să facă cât mai mulți bani, mai mulți decât mine să am și eu o bătrânețe liniștită. Ei sunt născuți și crescuți în America', a mai spus Tudor Petruț.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter