În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul "Liceenii": „Este la fel de șarmant”

Publicat pe

Oana Sârbu și Ștefan Bănică Junior au fost idolii adolescenților de pretutindeni, odată cu serialul Liceenii. Actrița și cântărețul au păstrat o relație bună până în ziua de astăzi, fiecare moment în care se văd fiind o sărbătoare. Cei doi colaborează ori de câte ori au ocazia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Sârbu și-a adus aminte de vremea în care a mers la casting pentru rolul din Liceenii. Își amintește cu drag despre hainele făcute de bunica ei, pe vremea aceea, pe care le păstrează și azi.

„La probe, m-am dus îmbrăcată în sarafan de liceu, iar rochia de la premiera 'Liceenii rock and roll' era făcută de bunica, una bleumarin, cu nasturi veseli, roșii, din plastic. Am păstrat-o mulți ani, ca de altfel și rochia de la 'Steaua fară nume'. Păstrez multe rochii, fețe de masă, sacouri, volane și câte și mai câte, de la bunica. La fel păstrez și tricotajele și broderiile, făcute de nașa mea, una din cele patru fiice ale bunicii mele. Mi se par și sunt daruri neprețuite', a spus Oana Sârbu pentru Impact.ro.

Frumoasa actriță vorbește cu drag despre Ștefan Bănică Junior. Spune că este la fel de șarmant ca prieten și că țin în continuare legătura, la telefon.

În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul "Liceenii": „Este la fel de șarmant'În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul "Liceenii": „Este la fel de șarmant'

„Nu chiar atât de des colaborăm, dar invitațiile lui sunt cu motivație bine aleasă. Mereu mi-a fost alături, mereu am împărțit bucăți de timp cu prietenii, în armonie, la diferite aniversări, am văzut concerte, spectacole de teatru cu el. Acum, mai filosofăm la telefon. Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori', a spus actrița.

Câți bani au primit Oana Sârbu și Ștefan Bănică pentru rolurile din Liceenii

Pentru vremurile acelea, banii pe care i-au primit Ștefan Bănică şi Oana Sârbu pentru rolurile din Liceenii reprezentau o sumă onorabilă.

„Pentru rolul din Liceenii am primit 9.000 de lei, bani pe care i-am cheltuit pe o canapea, două fotolii și o mașină de spălat. Nu prea îmi dădeam seama de ce va urma. Nu m-am gândit ce impact va avea rolul pe care l-am interpretat asupra vieții mele artistice. Dupa ce filmul a apărut pe ecrane a fost o nebunie. Toate fetele se tundeau ca mine. Lumea mă striga pe stradă Dana. A fost explozie’, a declarat Oana Sârbu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Aceeaşi sumă a primit şi Ştefan Bănică pentru rolul lui Mihai, mai cu seamă că artistul a fost luat din armată pentru a juca în Liceenii.

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:„Zi pe față că nu te așteaptă acasă!’

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…’

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…’

 „Pentru mine, filmul „Liceenii’ a însemnat un act de identitate, al doilea certificat de naștere. Atunci, pentru prima oară, Nicolae Corjos mi-a spus Ștefan Bănică Junior. În 1985 am intrat la Institutul de Teatru și am plecat în armată la Craiova. Toți studenții la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a plăcut niciun candidat. Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film’, îşi aminteşte Ştefan Bănică. 


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter