Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: "Au fost împreună la restaurant, dar..."

Publicat pe

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mioșeru, a făcut noi dezvăluiri cu privire la cum stau, de fapt, lucrurile acum între fiul său și Noemi, fosta soție. Mama lui Mihai Mitoșeru nu a putut să-și stăpânească lacrimile la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru nu a ascuns niciodată că este extrem de atașată de fosta ei noră, Noemi, pe care o consideră ca pe o fiică. Mai mult, mama lui Mihai Mitoșeru încă mai speră că lucrurile pot avea o rezolvare și că ar mai exista o posibilitate ca cei doi să se împace.

Atașamentul față de Noemi se datorează, îndeosebi, și grație relației extraordinare cu bunica fostei soții a fiului ei, căreia i-a promis că va avea întotdeauna grijă de ea. Acesta a fost și momentul în care Camelia Mitoșeru a izbucnit în lacrimi la TV.

Citește și: Usher a devenit tată pentru a treia oară. Prima fotografie cu fetița artistului:'Ne simțim binecuvântați'

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui', a declarat Camelia Mitoșeru la „Antena Stars'.

Camelia Mitoșeru: „Un pic de depresie din partea ei „

În ceea ce privește relația dintre Noemi și Mihai Mitoșeru, se pare că ruptura dintre ei s-ar fi produs din cauza unei depresii.

Citește și: Mădălina Dobrovolschi, dată afară de la Realitatea Plus.Care a fost motivul deciziei

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat', a mai povestit mama lui Mihai Mitoșeru.

De asemenea, Camelia Mitoșeru nu este de părere că lipsa unui copil ar fi dus la despărțire, cu toate că ar fi fost suspusă unui tratament pentru a rămâne însărcinată.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie.Prezentatoarea este o graviduță extrem de sexy

Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: "Au fost împreună la restaurant, dar..."Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: "Au fost împreună la restaurant, dar..."

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată', a conchis ea.

Noemi și Mihai Mitoșeru, ieșire la restaurant

Seria dezvăluirilor a continuat, mama omului de televiziune menționând că Mihai Mitoșeru și Noemi au ieșit la restaurant pentru a celebra că ea și-a luat permis de conducere. Din păcate, deznodământul nu a fost cel așteptat.

„Ea și-a luat carnet de conducere. Eu i-am dat telefon, Mihai a invitat-o la restaurant. Ea m-a sunat să-mi zică. Luna trecută s-a întâmplat. Au fost doar ei doi, eu nu am fost. Fiecare, pe urmă, s-a dus la casa lui', a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a sperat la împăcarea cu Noemi

Luna trecută, Mihai Mitoșeru a decis să rupă tăcerea și să spună și el partea lui de adevăr și ce anume s-a întâmplat, mai exact, de la divorț până acum. El a crezut că separarea îi va salva, de fapt, căsnicia, că Noemi se va trezi’, lucru care nu s-a întâmplat, astfel că între timp el a cunoscut o altă femeie, iar cei doi s-ar fi întâlnit timp de trei luni.

Citește și: Chiara Ferragni este însărcinată a doua oară.Modul inedit prin care a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil

Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Murise tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Și după un an de zile am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo 3 luni de zile și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate.După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar”, a declarat Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter